badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Het wordt JA-karta voor Erik Meijs - René Lagerwaard
© René Lagerwaard + Erik Meijs presenteert zijn nieuwe hoofdsponsor.

Het wordt JA-karta voor Erik Meijs

Het wordt JA-karta voor Erik Meijs - René Lagerwaard
© René Lagerwaard + Erik Meijs presenteert zijn nieuwe hoofdsponsor.

Eindelijk is het zover. Na een aantal maanden van inzamelingsacties via de speciale veilingsite, clinics, toernooien, trainingen. etc., is het gelukt om mijn reis naar Jakarta te gaan bekostigen en al mijn trainingen!

In het begin van de actie had ik nooit gedacht dat het zou lukken, maar omdat veel mensen me hebben geholpen is het dan toch gelukt, wat helemaal super is. Uiteindelijk gaat de veilingactie rond de 2.500 euro opbrengen en omdat we mooie tickets te pakken hebben gekregen is dit voldoende voor de hele trip!

Na een geslaagde Spanish Open, waar ik afgelopen zaterdag voor de derde keer in een Challenge-toernooi wist door te dringen tot de kwartfinale, begint maandagavond het avontuur met een lange vlucht naar Jakarta. Woensdag zal de eerste trainingsdag zijn bij het Taufik Hidayat Centre. Een aantal dagen later vertrek ik dan al weer voor een korte trip naar Bangkok waar ik mijn vader zal ontmoeten. We hadden namelijk van te voren gepland dat ik, net als vorig jaar, de Thailand Open zou gaan spelen, maar die is helaas enige maanden geleden gecanceld vanwege de onrust in Bangkok.

Aangezien we de tickets toen al geregeld hadden zijn we gaan bekijken of we een alternatief programma in Thailand zou kunnen regelen. Met behulp van onze contacten hebben we het vooral elkaar gekregen dat ik een aantal dagen kan gaan meetrainen bij de beste badmintonclub van Bangkok. Bij deze club speelt onder andere de nummer 1 van Thailand bij de dames. Tijdens de afgelopen WK in China werd zij wereldkampioen. Top dus. Wat ik in Thailand kan verwachten qua trainen weet ik echt niet, dus dat wordt weer erg spannend. Sowieso is het natuurlijk even spannend in Thailand vanwege de staatsgreep die er heeft plaatsgevonden. We volgen het nieuws natuurlijk op de voet om te beoordelen of het verantwoord blijft om te gaan.

Lees de rest van dit artikel op de website van Erik Meijs.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

Wat vind jij? Er zijn al 45 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws