Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Rozengeur en maneschijn in Nijkerk...

© Badminton Nederland+

Op zaterdag 28 juni heeft in Nijkerk de Jaarvergadering plaatsgevonden, voorgezeten door afgevaardigde Eric Bakker.

Doordat het benodigde quorum van afgevaardigden niet werd gehaald, konden er geen besluiten worden genomen en zal op 11 oktober a.s. in Almere tijdens de Yonex Dutch Open een nieuwe Bondsvergadering worden georganiseerd waarin alle punten van de agenda van 28 juni behandeld zullen worden.

De bijeenkomst werd wel benut om de agendapunten door te nemen en een aantal onderwerpen te bespreken zoals de jaarverslagen en de jaarrekening. Hiernaast werd door Bram Reudink namens de werkgroepen en het Coördinerend Platform van de Kerntakendiscussie de stand van zaken van dit vitale traject gepresenteerd, voorafgegaan door een inleiding van de secretaris van het bestuur Marloes van Heteren en afgesloten door bestuurslid Karin van der Valk. Tevens werd er gesproken over Topbadminton, met name over Talentontwikkeling. Tenslotte werd nog aandacht besteed aan de wereldactie van organisatie Solibad.

De ochtend werd afgesloten met een gezellige lunch.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Afgevaardigde Rob Taconis onverrichter zake huiswaarts naar Elburg

3 jaar geleden

volgend artikel

Samen kunnen we veel!

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws