badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Master-toernooi in Gorredijk wederom met topbezetting - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + De authentieke servicehouding van Gayle Mahulette.

Master-toernooi in Gorredijk wederom met topbezetting

Master-toernooi in Gorredijk wederom met topbezetting - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + De authentieke servicehouding van Gayle Mahulette.

Op zaterdag 30 en zondag 31 augustus wordt het weer genieten van topbadminton op het 16e RSL Master toernooi in Sportcentrum Kortezwaag in Gorredijk.

Bij de mannen is de winnaar van de twee voorgaande jaren, Nick Fransman de te kloppen man en zal hij de als tweede geplaatste turbo Leon Nottelman achter zich proberen te houden. Tevens zal hij rekening moeten houden met het noordelijke talent Justin Teeuwen.

Bij de vrouwen zal Gayle Mahulette er alles aan doen om de prestaties van 2012 en 2013 proberen te herhalen, maar dan zal ze Lisa Malaihollo en Manon Sibald achter zich dienen te houden. Bijzonder is dat landskampioen VELO met bijna de gehele selectie in Gorredijk aanwezig zal zijn.

Bij de mannendubbels is Justin Teeuwen met Ruben Jille het te kloppen koppel , maar hier zullen de overige koppels Dave Khodabux / Leon Nottelman (2e) en Russel Muns / Robin Tabeling (3e) zich niet zomaar bij neerleggen. Ook zijn we benieuwd hoe koppel Jim Middelburg / Nick Fransman en de broers Simon en Mathias van Gastel uit België het gaan doen.

Bij het vrouwendubbel zijn Lisa Malaihollo / Yvonne Sie als eerste geplaatst.

Het als eerste geplaatste koppel Myke Halkema / Russel Muns zal een ware slijtageslag moeten voeren om de zeer sterke koppels als Gayle Mahulette / Ruben Jille (2e), Yvonne Sie / Dave Khodabux (3e) en Cheryl Seinen / Justin Teeuwen (4e) achter zich te houden.

Al met al valt er weer veel te genieten het komend weekend in Gorredijk.

geplaatst door

verkregen via BV Gorredijk

Wat vind jij? Er zijn al 35 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws