badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Thomas Laybourn bij Oro zomerkamp van 2015 - OroDenmark
© OroDenmark

Thomas Laybourn bij Oro zomerkamp van 2015

Thomas Laybourn bij Oro zomerkamp van 2015 - OroDenmark
© OroDenmark +

Nu zijn we rond met de eerste toptrainer voor de Oro zomer trainingsstage van 2015. Thomas Laybourn zal zes dagen aanwezig zijn op het kamp voor speciale training.

LET OP: De verantwoordelijkheid voor de inhoud en publicatie van dit artikel ligt bij de oorspronkelijke auteur.

Thomas is een van de meest succesvolle spelers van de afgelopen jaren geweest met een imponerende erelijst:

  • Deense kampioen
  • Europees Kampioen
  • Wereldkampioen
  • Super Series kampioen
  • Twee keer op de Olympisch Spelen geweest in 2008 en 2012

Hij is nationaal coach van de U15 in Denemarken geweest, is in dienst van Badminton Danmark als deskundige en is regelmatig te horen op TV als commentator voor badmintonwedstrijden. Thomas is na de Spelen van 2012 gestopt als beroepsspeler en heeft nu zijn eigen bedrijf voor trainingsadvies. Je kunt zijn site bezoeken op www.layway.dk. Hij is ook hoofdtrainer bij Taastrup Elite waar Huynh Nhut Duong ook bij de trainersstaf zit.

In badminton there are so many small things that makes such a big deference. Very often many players and coaches train too superficial and focus too much on the greater stroke/movement etc. instead of the details in the stroke/movement. If you are aware of the small details and train them repeatedly you can develop very quickly. My session focuses on these small details, and why it is important to train them.

Thomas Laybourn

Thomas zal samen met nog een aantal gasttrainers themadagen houden op het Orokamp van 2015. Hij zal zich zowel met de spelers als deelnemende trainers bezig houden. Ik hoop in de komende maanden meer van deze toptrainers te kunnen krijgen. Je zult erover lezen op deze site.

geschreven door

Wat vind jij? Er zijn al 37 waarderingen!

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Meer nieuws