badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Carlton Junior Masters toernooi in Amersfoort

BC Amersfoort is in het weekend van 18/19 oktober de organisator van een groot jeugdbadmintontoernooi.

Carlton Junior Masters toernooi in Amersfoort - BC Amersfoort
© BC Amersfoort
Carlton Junior Masters toernooi in Amersfoort - BC Amersfoort
© BC Amersfoort +

 

In het Carlton Junior Master-toernooi komen alle talenten van Nederland in de leeftijden van 10 tot 18 jaar bij elkaar om hun krachten te meten en punten te halen voor de Junior Master-ranglijst.

Vanuit het gehele land komen 220 spelers naar Amersfoort; zij gaan samen ongeveer 450 wedstrijden spelen. Door deze overweldigende deelname is de clubsporthal van BCAmersfoort, de Juliana van Stolberg, te klein. Hierdoor wordt er op de zaterdag ook gespeeld in de nieuwe sporthal Het Icoon in Vathorst.

Dit vergt van BC Amersfoort een grote inspanning om alles in goede banen te leiden, maar de wedstrijdleiders Tamara Jille, Jos Weinberg, Frans Hoksbergen, Annemarie Schouten, Bert van Velzen, Rene Lelieveld, Marieke Geurtsen en Wim Top zijn met hun ervaring, de hulp van Badminton Nederland en veel vrijwilligers prima in staat om ook deze uitdaging aan te gaan.

Eredivisionist BC Amersfoort gaat met alle spelers uit de Carlton Badminton Academie meedoen; ook nemen er aan het toernooi een aantal jeugdtalenten van Badminton Amersfoort Noord deel.

Op zaterdag 18 oktober wordt er in de Juliana van Stolberg sporthal aan de Leusderweg gespeeld van 9:00 tot 21:00 uur. In de sporthal Icoon aan de Laakboulevard in Vathorst van 10:00 tot 17:00 uur.

Zondag 19 oktober van 9:00 tot 18:00 vindt in de Juliana van Stolberg Sporthal de ontknoping plaats van dit grootse Carlton Junior Masters-toernooi.

geplaatst door

verkregen via BC Amersfoort

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws