badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Geslaagd Carlton Junior Master toernooi bij BC Amersfoort - BC Amersfoort
© BC Amersfoort

Geslaagd Carlton Junior Master toernooi bij BC Amersfoort

Geslaagd Carlton Junior Master toernooi bij BC Amersfoort - BC Amersfoort
© BC Amersfoort +

Zaterdag en zondag organiseerde Amersfoort het jaarlijkse Junior Master toernooi. Ook dit jaar waren weer velen naar Amersfoort gekomen om hun krachten te meten met de beste jeugd van Nederland.

De organisatie was in vertrouwde handen van de twee wedstrijdleidingen in sporthallen het Icoon en sporthal Juliana van Stolberg. Door de voortreffelijke planning en medewerking van alle spelers werd het een mooi toernooi wat keurig op tijd liep.

In de wedstrijden werd in alle klassen stevig gestreden.

Bij de kleinsten U-11 werden de kampioenen Rens Lagrouw en Leonie Rovers. De U-13 winnaars waren Finn Achthoven en Dapfne Jansen, Daphne Jansen was een grootse winnares in alle drie de spelsoorten!

Mooie wedstrijden waren er in de U-15 klasse waar uiteindelijk de winnaars waren Youri Panhuis en Lotte Peulen, de 15+ klasse voor de academie spelers leverde Alyssa Tirtosentono en de Poolse Nederlander Patryk Kobeluch als de winaars van de singels af.

De mooiste strijd werd geleverd in de U-17 klasse waar in de finale bij de vrouwen twee meiden tegen over elkaar stonden welke al een debuut in de Eredivisie achter de rug hebben, Amersfoort speelster Debora Jille bond de strijd aan met de DKC speelster Marlies Baan in een goede wedstrijd was Debora net de mindere met 17-21 en 21-23 verlies een prima prestatie voor dit Amersfoortse talent, voor het 1e jaar in de U-17.

De strijd bij de jongens U-17 ging tussen de bij de Academie Amersfoort opgeleide Niels Veenstra en Sebastiaan Li, Sebastiaan was dit keer superieur aan Niels met 8-21 en 11-21 zette hij Niels aan de kant. Amersfoort kan terug kijken op een super geslaagd evenement onder de deskundige leiding van BNL-referee Henk Smit .

geplaatst door

via BC Amersfoort

Wat vind jij? Er zijn al 36 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws