Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Onderzoek nieuwe klasse Aangepast Badminton Circuit

© Badminton Nederland+

Op de 3e landelijke sportdag georganiseerd door de Belangenvereniging voor Kleine Mensen (BVKM) op zaterdag 27 september jl. heeft Annie van Daal namens Badminton Nederland een badmintonclinic gegeven in het Ronald Mac Donald Sportcentre in Amsterdam.

Deze badmintonclinic is door de deelnemers zeer enthousiast ontvangen.

In het Parabadminton is voor deze kleine mensen ook een klasse (Short Stature 6 - SS6), welke zich internationaal steeds verder aan het uitbreiden is.

De BVKM wil graag meewerken, zodat deze groep spelers mee kan gaan doen aan het Landelijk Aangepast Badminton Circuit van Badminton Nederland en wellicht aan de Nederlandse Kampioenschappen Aangepast Badminton in april 2015 Veenendaal. Met als doel om verder door te stromen naar de internationale toernooien.

De BVKM is zeer actief, men is o.a. bezig om in 2015 een internationale activiteit te organiseren. Op dit moment wordt de mogelijkheid onderzocht de World Dwarf Games 2017, waaronder badminton, in Nederland te organiseren.

Annie van Daal

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Speelschema Junior Master Cup 2014

3 jaar geleden

volgend artikel

Fred Besselink overleden

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws