badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

VELO lijdt vierde nederlaag in de Carlton Eredivisie

Van Zundert / VELO wist afgelopen zaterdag voor de zesde keer dit seizoen niet te winnen. Opnieuw stelde het team van VELO teleur door met 7-1 onderuit te gaan tegen Qontent Almere.

VELO lijdt vierde nederlaag in de Carlton Eredivisie - Van Zundert / VELO
© Van Zundert / VELO
VELO lijdt vierde nederlaag in de Carlton Eredivisie - Van Zundert / VELO
© Van Zundert / VELO +

 

Door voor de zesde keer opnieuw niet te winnen verliest de ploeg uit wateringen het zicht op de playoffs. Trainer Dennis Tjin Asjoe reageerde teleurgesteld op het resultaat, al moest hij wel erkennen dat de vele blessures in het team niet meespelen in een goede seizoenstart.

In het mannendubbel konden Jim Middelburg en Russell Muns wederom geen vuist maken en ook in het damesdubbel ging het moeizaam. Dit resulteerde al vrij vroeg in de wedstrijd in een 2-0 achterstand. Door een gebrek aan spelers speelde Van Zundert / VELO met vier invallers uit de eerste divisie. Zo mocht Joey Muns opnieuw aantreden en ook Ruud Nagel kon zijn partij meepakken. Helaas konden zij niet verrassen en ook bij de dames Marleen Kuipers en Marit Willemsen gaf Almere weinig cadeau. Bij het eerste gemengd dubbel konden Jim Middelburg en Myke Halkema de eer redden door hun partij te winnen. Helaas lukte Imke van der Aar en Russell Muns dit niet, resulterende in een 7-1 nederlaag.

Volgende week zaterdag wacht de verre uitwedstrijd tegen BC Victoria, de nummer 7 van de competitie op dit moment. Van Zundert / VELO zal alles op alles zetten om hier punten te pakken in de laatste wedstrijd van de eerste helft van de competitie.

geplaatst door

verkregen via VELO

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Amersfoort met hakken over de sloot

4 jaar geleden

volgend artikel

TFS Barendrecht verliest thuis van Roosterse

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws