Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© badmintonline

Topper DKC tegen Duinwijck onbeslist

© badmintonline+

In de elfde speelronde van de Carlton Eredivisie heeft Duinwijck de koppositie weten te behouden na een gelijkspel in de topper tegen DKC.

DKC is er niet in geslaagd Duinwijck de eerste nederlaag van het seizoen te bezorgen. In Den Haag werd het na een spannende en gelijkopgaande wedstrijd 4-4, waardoor Duinwijck de koploper blijft en beide teams nog steeds ongeslagen zijn. Door het gelijkspel wordt het steeds spannender in de kop van de ranglijst, waar de top 4 steeds dichter bij elkaar komt en Amersfoort en DKC beide een wedstrijd minder hebben gespeeld.

Qontent Almere kende thuis geen problemen met Van Zijderveld en won gemakkelijk met 8-0. Ook Amersfoort, op bezoek bij TFS Barendrecht, wist overtuigend te winnen. Na een 1-1 stand haalde de ploeg uit Amersfoort de resterende partijen binnen om met een 7-1 zege huiswaarts te keren.

Van Zundert/VELO wist thuis tegen Slotermeer een gelijkspel (4-4) uit het vuur te slepen. De Amsterdammers stonden met 4-2 voor, maar slaagden er niet in een van de gemengddubbelspelen in winst om te zetten, waardoor de ploeg uit Wateringen toch nog knap op gelijke hoogte kwam.

De Limburgse derby tussen Roosterse en Victoria kende een overtuigende winnaar: Roosterse was met maar liefs 8-0 te sterk voor Victoria, dat eerder in het seizoen nog een gelijkspel behaald had tegen Roosterse.

Uitslagen speelronde 11

  • Roosterse - Victoria (8-0)
  • Qontent Almere - Van Zijderveld (8-0)
  • Van Zundert/VELO - Slotermeer (4-4)
  • TFS Barendrecht - Amersfoort (1-7)
  • DKC - Duinwijck (4-4)

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Carlton Eredivisie 2014-2015 - speelronde 11

3 jaar geleden

volgend artikel

Scottish Open Finals: The Lang-est match

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws