badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Vijf punten en het linker rijtje

Vijf punten had Slotermeer nodig tegen Barendrecht om plaats te nemen in het linker rijtje en vijf punten werden het.

Vijf punten en het linker rijtje - BV Slotermeer
© BV Slotermeer
Vijf punten en het linker rijtje - BV Slotermeer
© BV Slotermeer +

 

Met een overwinning van 5-3 was de opzet een feit. De herendubbel met, door afwezigheid van Tim Foo, 'good old' Dennis van Zijderveld naast Léon Nottelman werd met 22-20 en 21-19 een prooi voor de Slotermeerders.

Op baan 2 werd ondertussen de damesdubbel gewonnen door Jessica Ottenhoff en Raquel Humphris van Jeanette van der Werff en Pascale Nielsen en was het 2-0. Léon Nottelman, 1e heer van Slotermeer, moest het afleggen tegen Saber Afif en verloor in drie games met 19-21/ 22-20 en 12-21. Raquel gaf de stand een weer wat prettiger zicht door haar single te winnen van Sandy Bommeleijn. Ralph Starren moest in drie games zijn meerdere erkennen in Joran Kweekel, 21-16/18-21 en 14-21. Esther Kuilman deed haar duit in het zakje door in drie games te winnen van Pascale Nielsen. De 1e game werd nog verloren met 17-21 maar de 2e en de 3e game waren voor Esther, 21-18 en 21-19.

Met twee mixen te gaan was de tussenstand 4-2 voor Slotermeer. Ralph had nog wat goed te maken tegen Joran en won samen met Jessica zijn mix van Joran Kweekel en Sandy Bommeleijn. De 2e mix, waar Dennis van Zijderveld en Esther Kuilman optraden tegen Ruben Kweekel en Jeanette van der Werff werd winst voor de Barendrechters.

Volgende week hebben de badmintonners een vrij weekend en het weekend daarna, 22 november, wacht de uitwedstrijd tegen landskampioen van vorig jaar VELO in Wateringen. In een eerder stadium werd de thuiswedstrijd tegen van Zundert Velo 4-4, dus je zou zeggen 'niets om je druk over te maken'. Slotermeer speelt zijn thuiswedstrijden in de sporthal Laan van Spartaan, Rinus Michelslaan 26, Amsterdam

geplaatst door

verkregen via BV Slotermeer

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Van Zijderveld klopt VELO

4 jaar geleden

volgend artikel

Twee punten is te weinig voor Victoria

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws