Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© badmintonline

Duinwijck wint topper tegen Qontent Almere

© badmintonline+

In de zeventiende speelronde van de Carlton Eredivisie heeft Duinwijck thuis de topper tegen Qontent Almere gewonnen.

In een rechtstreeks duel werd de nummer 3 van de ranglijst Qontent Almere met 5-3 door de ploeg uit Haarlem verslagen. Koploper DKC wist bij Van Zijderveld overtuigend te winnen met 8-0. Ook Amersfoort, de nummer 4 van de ranglijst, kwam tot winst: 5-3 tegen Slotermeer.

TFS Barendrecht heeft niet voor een verrassing kunnen zorgen. Bij Victoria werd met duidelijke cijfers verloren (1-7). Het komt nu voor TFS Barendrecht op de laatste speelronde aan om degradatie te voorkomen; daarin moeten zij het opnemen tegen de een na laatste van de ranglijst, Van Zijderveld, die 4 punten meer heeft dan de ploeg uit Barendrecht. Van Zundert/VELO versloeg Roosterse met 6-2. Bij 3-2 leek het nog even spannend te worden, maar daarna won de ploeg uit Wateringen al haar resterende partijen en stelde de overwinning veilig.

Uitslagen speelronde 17

  • Van Zijderveld - DKC (0-8)
  • Amersfoort - Slotermeer (5-3)
  • Duinwijck - Almere (5-3)
  • Victoria - TFS Barendrecht (7-1)
  • Roosterse - VELO (2-6)

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Almere ondanks verlies zeker van de derde plek

3 jaar geleden

volgend artikel

DKC haalt wederom uit

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws