badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Internationale bezetting bij overvol Junior Master in Almere - BV Almere
© BV Almere

Internationale bezetting bij overvol Junior Master in Almere

Internationale bezetting bij overvol Junior Master in Almere - BV Almere
© BV Almere +

In het komend weekend van 21 en 22 maart 2015 organiseert Almere voor de 22ste maal het Trofea Junior Master.

Het toernooi vestigt een record met maar liefst 321 inschrijvingen, waaronder 58 Denen, 26 Vlamingen, 6 Duitsers en één Surinaamse jongeling en is daarmede wellicht het grootste Junior Master toernooi in badmintonland.

Onder de 231 Nederlandse deelnemers vinden we 35 Almeerse kinderen. Daar zijn zeker een aantal kanshebbers bij voor de felbegeerde mastertitels, met name onder de elf jaar, maar we moeten reëel zijn, de zeer sterke Denen zijn zonder meer de favorieten. Zij hebben immers, in de groepen <11, <13 en <15+ een eliteselectie afgevaardigd! Ook de Belgen komen weer met een zeer sterke afvaardiging!

Jaarlijks vinden er 13 Junior Master toernooien plaats, waarbij Almere niet meer weg te denken is uit het rijtje verenigingen dat een dergelijk toernooi mag organiseren.

Zaterdag en zondag worden er 660 partijen afgewikkeld en gezien dit grote aantal wordt er op zaterdag gespeeld in de Sporthal Almere Haven (<11, <17), de Fanny Blankers-Koenhal (<13) en natuurlijk Sportcomplex RCS (<15, <15+).

Op zondag worden de wedstrijden gespeeld in Sportcomplex RCS. En als u nieuwsgierig bent, komt gerust kijken. De toegang is gratis.

geplaatst door

verkregen via BV Almere

Wat vind jij? Er zijn al 73 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws