clubzoeker

Topsport: Badminton Vlaanderen ontkent elke vorm van onderhandeling met Nederlandse spelers

Topsport: Badminton Vlaanderen ontkent elke vorm van onderhandeling met Nederlandse spelers

Badminton Vlaanderen distantieert zich formeel van insinuaties betreffende het aantrekken van Nederlandse spelers i.f.v. de nationale ploeg

SportSport

Ken je BC Hoeven al?

Gisteren verscheen op een Nederlandse site een erg bizar – lees ongeloofwaardig - bericht: "Erik Meijs net te laat om voor België uit te komen op het EK" en nog enkele andere fantasmen i.v.m. begeleiden van atleten.

Badminton Vlaanderen is fier op zijn ontwikkelingslijn voor talentvolle spelers die de bereidheid tonen hier hard voor te willen werken. Naast onze stevige structuur zien we onze inspanningen gevalideerd in de recente bronzen medailles in dubbel gemengd van Wouter Claes en Nathalie Descamps op het EK 2010 en in deze van dames dubbel van Flore Vandenhoucke en Ine Lanckriet op het EK U17 2011.

Alan Mc Ilvain onze hoofdcoach werkt intensief samen met Yuhan Tan om te presteren op de Olympische spelen te Londen en vertrekt vandaag met zijn teams naar het European Man & Woman team championships. Het U19 team werkt vandaag de dag reeds aan de voorbereiding van de performance in 2013 op het EK U19 en woensdag vertrekken onze U15, goed getraind en vol ambitie naar Berlijn voor de 8 nations.

Wij wensen Erik Meijs het allerbeste toe in zijn badmintoncarrière maar benadrukken nogmaals met klem dat er geen enkele toenadering van geen van beide partijen is gebeurd in verband met dit onderwerp. Graag hadden we dan ook de verantwoordelijke voor deze publicatie uitgenodigd zich kenbaar te maken aan Badminton Vlaanderen.

Van Damme Jo
Alan Mc Ilvain

Raad van bestuur
Badminton Vlaanderen

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Cheryl Seinen en Debora Jille zijn terug in Europa, maar voor dubbelaars Tabeling-Piek en Jille-Van der Lecq en singelaar Mark…

27 juni 2022

Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!