Topsport: Badminton Vlaanderen ontkent elke vorm van onderhandeling met Nederlandse spelers

Topsport: Badminton Vlaanderen ontkent elke vorm van onderhandeling met Nederlandse spelers

Badminton Vlaanderen distantieert zich formeel van insinuaties betreffende het aantrekken van Nederlandse spelers i.f.v. de nationale ploeg

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Gisteren verscheen op een Nederlandse site een erg bizar – lees ongeloofwaardig - bericht: "Erik Meijs net te laat om voor België uit te komen op het EK" en nog enkele andere fantasmen i.v.m. begeleiden van atleten.

Badminton Vlaanderen is fier op zijn ontwikkelingslijn voor talentvolle spelers die de bereidheid tonen hier hard voor te willen werken. Naast onze stevige structuur zien we onze inspanningen gevalideerd in de recente bronzen medailles in dubbel gemengd van Wouter Claes en Nathalie Descamps op het EK 2010 en in deze van dames dubbel van Flore Vandenhoucke en Ine Lanckriet op het EK U17 2011.

Alan Mc Ilvain onze hoofdcoach werkt intensief samen met Yuhan Tan om te presteren op de Olympische spelen te Londen en vertrekt vandaag met zijn teams naar het European Man & Woman team championships. Het U19 team werkt vandaag de dag reeds aan de voorbereiding van de performance in 2013 op het EK U19 en woensdag vertrekken onze U15, goed getraind en vol ambitie naar Berlijn voor de 8 nations.

Wij wensen Erik Meijs het allerbeste toe in zijn badmintoncarrière maar benadrukken nogmaals met klem dat er geen enkele toenadering van geen van beide partijen is gebeurd in verband met dit onderwerp. Graag hadden we dan ook de verantwoordelijke voor deze publicatie uitgenodigd zich kenbaar te maken aan Badminton Vlaanderen.

Van Damme Jo
Alan Mc Ilvain

Raad van bestuur
Badminton Vlaanderen

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

De Spelersraad van Badminton Nederland is een zelfstandig adviesorgaan binnen de bond. De spelersraad vertegenwoordigt binnen…

19 juli 2024

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Aanstaande vrijdag vindt de openingsceremonie plaats van de Olympische Spelen 2024 in Parijs, Robin Tabeling en Selena Piek…

19 juli 2024

Nieuwe website Badminton Nederland

Nieuwe website Badminton Nederland

Welkom op de nieuwe badminton website die je up-to-date houdt over alle zaken rondom badminton in Nederland.

19 juli 2024

Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Vrijdag is de loting verricht voor het badmintonevent op de Olympische Spelen 2024 in Parijs. Selena Piek en Robin Tabeling…

12 juli 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!