Topsport: Badminton Vlaanderen ontkent elke vorm van onderhandeling met Nederlandse spelers

Topsport: Badminton Vlaanderen ontkent elke vorm van onderhandeling met Nederlandse spelers

Badminton Vlaanderen distantieert zich formeel van insinuaties betreffende het aantrekken van Nederlandse spelers i.f.v. de nationale ploeg

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Gisteren verscheen op een Nederlandse site een erg bizar – lees ongeloofwaardig - bericht: "Erik Meijs net te laat om voor België uit te komen op het EK" en nog enkele andere fantasmen i.v.m. begeleiden van atleten.

Badminton Vlaanderen is fier op zijn ontwikkelingslijn voor talentvolle spelers die de bereidheid tonen hier hard voor te willen werken. Naast onze stevige structuur zien we onze inspanningen gevalideerd in de recente bronzen medailles in dubbel gemengd van Wouter Claes en Nathalie Descamps op het EK 2010 en in deze van dames dubbel van Flore Vandenhoucke en Ine Lanckriet op het EK U17 2011.

Alan Mc Ilvain onze hoofdcoach werkt intensief samen met Yuhan Tan om te presteren op de Olympische spelen te Londen en vertrekt vandaag met zijn teams naar het European Man & Woman team championships. Het U19 team werkt vandaag de dag reeds aan de voorbereiding van de performance in 2013 op het EK U19 en woensdag vertrekken onze U15, goed getraind en vol ambitie naar Berlijn voor de 8 nations.

Wij wensen Erik Meijs het allerbeste toe in zijn badmintoncarrière maar benadrukken nogmaals met klem dat er geen enkele toenadering van geen van beide partijen is gebeurd in verband met dit onderwerp. Graag hadden we dan ook de verantwoordelijke voor deze publicatie uitgenodigd zich kenbaar te maken aan Badminton Vlaanderen.

Van Damme Jo
Alan Mc Ilvain

Raad van bestuur
Badminton Vlaanderen

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!