'Liever geen rechtszaak tegen Soraya'

'Liever geen rechtszaak tegen Soraya'

Gerard van Zundert, de voorzitter van badmintonvereniging Van Zundert Velo, wil geen rechtszaak aanspannen tegen Soraya de Visch Eijbergen.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De club overweegt een gerechtelijke procedure te starten tegen de speelster, omdat zij in mei besloot over te stappen naar DKC, terwijl dit tegen de overeenkomst met Velo inging.

Van Zundert zegt dat hij geen enkel voordeel ziet voor Velo wanneer de club een rechtszaak aan zal gaan. "Zelfs als we het zouden winnen, zouden we er geen voordeel van hebben. Het zou er enkel voor kunnen zorgen dat Soraya een jaar lang niet kan spelen," reageert hij.

De voorzitter denkt ook dat een dergelijke procedure niet bevorderlijk is voor de band met DKC. "We hebben altijd een goede verstandhouding gehad met deze club en die willen we graag herstellen," vervolgt Van Zundert. Op verzoek van DKC zelf gaan beide clubs daarom eind september of begin oktober een gesprek aan.

Lees het hele artikel op WOS.nl.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!