'Liever geen rechtszaak tegen Soraya'

'Liever geen rechtszaak tegen Soraya'

Gerard van Zundert, de voorzitter van badmintonvereniging Van Zundert Velo, wil geen rechtszaak aanspannen tegen Soraya de Visch Eijbergen.

clubzoeker

Maak kennis met Andy Buijk!

De club overweegt een gerechtelijke procedure te starten tegen de speelster, omdat zij in mei besloot over te stappen naar DKC, terwijl dit tegen de overeenkomst met Velo inging.

Van Zundert zegt dat hij geen enkel voordeel ziet voor Velo wanneer de club een rechtszaak aan zal gaan. "Zelfs als we het zouden winnen, zouden we er geen voordeel van hebben. Het zou er enkel voor kunnen zorgen dat Soraya een jaar lang niet kan spelen," reageert hij.

De voorzitter denkt ook dat een dergelijke procedure niet bevorderlijk is voor de band met DKC. "We hebben altijd een goede verstandhouding gehad met deze club en die willen we graag herstellen," vervolgt Van Zundert. Op verzoek van DKC zelf gaan beide clubs daarom eind september of begin oktober een gesprek aan.

Lees het hele artikel op WOS.nl.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

In een spannende driesetter - driegamer voor de puristen - hebben Robin Tabeling en dubbelpartner Selena Piek hun eerste partij…

29 juni 2022

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Cheryl Seinen en Debora Jille zijn terug in Europa, maar voor dubbelaars Tabeling-Piek en Jille-Van der Lecq en singelaar Mark…

27 juni 2022

Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!