SportSport

Aan de slag met de fitLight Trainer op OroDenmark

Aan de slag met de fitLight Trainer op OroDenmark

We beginnen op woensdag. Zoals bijna iedere morgen wordt iedereen om 08:00 in de kantine verwacht.

Ken je BC Westerbork al?

Gezamenlijk ontbijten en dan om 09:00 weer in hal klaar staan voor de warming up.

De ochtend sessie werd gevuld met individuele training. Dubbelspel oefenvormen door Anouk Brandwijk en Julia Sundermeijer samen met 2 Franse deelnemers en multifeed oefenvormen voor de Italianen en Belgen. Na de lunch de verplichte rust periode van ongeveer 2 uur. Tijdens de middag sessie werden onderlinge wedstrijden gespeeld in wisselende samenstelling en tegenstanders. Zo was er een damesdubbel tussen de Hollandse meiden en de Italiaanse maar ook een gemengdubbel waarbij Anouk en Julia werden gekoppeld aan 2 Italiaanse jongens. (Dat laatste vonden ze vast niet erg.)

's Avonds werd er weer volop getraind door de 2e groep. Dit zijn de deelnemers die later, dinsdags, op Oro gearriveerd zijn. De 1e groep die het afgelopen weekend begonnen zijn hadden weer een moment van ontspanning: kayakken!

Donderdag

Deze ochtend weer warming up waarvan ik een kort filmpje reeds geplaatst heb. Lopen, kruipen etc.

De meiden, de beide Nederlanders en de 2 Italiaanse, zijn bezig met een technische training zoals de Chinese jump terwijl de jongens met elkaar het opbouwen van rally's trainen. Op het moment van schrijven zijn zij daar nog mee bezig.

Wordt wederom vervolgd.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Uitvoering en FAQ kortingsbedrag teambijdrage 2021-2022

Uitvoering en FAQ kortingsbedrag teambijdrage 2021-2022

Afgelopen zaterdag 27 februari ging de Bondsvergadering akkoord met het voorstel van het bondsbestuur over het kortingsbedrag op…

5 maart 2021

Corona update week 9: kortingsregeling teambijdrage 2021-2021

Corona update week 9: kortingsregeling teambijdrage 2021-2021

Aankomende maandagavond 8 maart geeft het demissionaire kabinet weer een persconferentie over de coronamaatregelen. We hopen…

5 maart 2021

Cheryl Seinen en Selena Piek door naar kwartfinale op Swiss Open

Cheryl Seinen en Selena Piek door naar kwartfinale op Swiss Open

Selena Piek en Cheryl Seinen hebben zich geplaatst voor de kwartfinale van de Yonex Swiss Open. Het Nederlandse duo (WR-26) was…

5 maart 2021

Caljouw en Piek-Seinen door op Swiss Open

Caljouw en Piek-Seinen door op Swiss Open

Mark Caljouw en het vrouwendubbel Selena Piek/Cheryl Seinen hebben de tweede ronde bereikt op de Yonex Swiss Open in Basel. Voor…

3 maart 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!