SportSport

Aan de slag met de fitLight Trainer op OroDenmark

Aan de slag met de fitLight Trainer op OroDenmark

We beginnen op woensdag. Zoals bijna iedere morgen wordt iedereen om 08:00 in de kantine verwacht.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Gezamenlijk ontbijten en dan om 09:00 weer in hal klaar staan voor de warming up.

De ochtend sessie werd gevuld met individuele training. Dubbelspel oefenvormen door Anouk Brandwijk en Julia Sundermeijer samen met 2 Franse deelnemers en multifeed oefenvormen voor de Italianen en Belgen. Na de lunch de verplichte rust periode van ongeveer 2 uur. Tijdens de middag sessie werden onderlinge wedstrijden gespeeld in wisselende samenstelling en tegenstanders. Zo was er een damesdubbel tussen de Hollandse meiden en de Italiaanse maar ook een gemengdubbel waarbij Anouk en Julia werden gekoppeld aan 2 Italiaanse jongens. (Dat laatste vonden ze vast niet erg.)

's Avonds werd er weer volop getraind door de 2e groep. Dit zijn de deelnemers die later, dinsdags, op Oro gearriveerd zijn. De 1e groep die het afgelopen weekend begonnen zijn hadden weer een moment van ontspanning: kayakken!

Donderdag

Deze ochtend weer warming up waarvan ik een kort filmpje reeds geplaatst heb. Lopen, kruipen etc.

De meiden, de beide Nederlanders en de 2 Italiaanse, zijn bezig met een technische training zoals de Chinese jump terwijl de jongens met elkaar het opbouwen van rally's trainen. Op het moment van schrijven zijn zij daar nog mee bezig.

Wordt wederom vervolgd.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlandse Badminton Eredivisie wijzigt per seizoen 2023-2024

Nederlandse Badminton Eredivisie wijzigt per seizoen 2023-2024

De Nederlandse Badminton Eredivisie bestaat volgende seizoen uit acht teams. Hoornse en AMOR hebben zich teruggetrokken.

31 mei 2023

Sporthal eerste thuis van bondscoach Henri Vervoort

Sporthal eerste thuis van bondscoach Henri Vervoort

Afgelopen april werd bij VELO in Wateringen de Dutch International gespeeld. Daar trof ik de bondscoach voor de Nederlandse…

31 mei 2023

Spinservice ook nog tijdens Olympische Spelen van Parijs 2024 verboden

Spinservice ook nog tijdens Olympische Spelen van Parijs 2024 verboden

De BWF heeft besloten om het verbod op de spinservice te verlengen tot en met de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs…

30 mei 2023

Doek valt voor spinservice in badminton: tot en met de Spelen verboden

Doek valt voor spinservice in badminton: tot en met de Spelen verboden

Het doek lijkt definitief gevallen voor de spinservice, die de badmintonwereld recentelijk op zijn kop zette. De bijna niet te…

29 mei 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!