Aan de slag met de fitLight Trainer op OroDenmark

Aan de slag met de fitLight Trainer op OroDenmark

We beginnen op woensdag. Zoals bijna iedere morgen wordt iedereen om 08:00 in de kantine verwacht.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Gezamenlijk ontbijten en dan om 09:00 weer in hal klaar staan voor de warming up.

De ochtend sessie werd gevuld met individuele training. Dubbelspel oefenvormen door Anouk Brandwijk en Julia Sundermeijer samen met 2 Franse deelnemers en multifeed oefenvormen voor de Italianen en Belgen. Na de lunch de verplichte rust periode van ongeveer 2 uur. Tijdens de middag sessie werden onderlinge wedstrijden gespeeld in wisselende samenstelling en tegenstanders. Zo was er een damesdubbel tussen de Hollandse meiden en de Italiaanse maar ook een gemengdubbel waarbij Anouk en Julia werden gekoppeld aan 2 Italiaanse jongens. (Dat laatste vonden ze vast niet erg.)

's Avonds werd er weer volop getraind door de 2e groep. Dit zijn de deelnemers die later, dinsdags, op Oro gearriveerd zijn. De 1e groep die het afgelopen weekend begonnen zijn hadden weer een moment van ontspanning: kayakken!

Donderdag

Deze ochtend weer warming up waarvan ik een kort filmpje reeds geplaatst heb. Lopen, kruipen etc.

De meiden, de beide Nederlanders en de 2 Italiaanse, zijn bezig met een technische training zoals de Chinese jump terwijl de jongens met elkaar het opbouwen van rally's trainen. Op het moment van schrijven zijn zij daar nog mee bezig.

Wordt wederom vervolgd.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Gemengddubbel Tabeling en Piek officieel gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024

Gemengddubbel Tabeling en Piek officieel gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024

Badmintonners Robin Tabeling en Selena Piek hebben zich officieel gekwalificeerd voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs.

15 may 2024

Doe mee aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Doe mee aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni vinden in het T-Kwadraat in Tilburg de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024 (NJK) plaats en…

8 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!