Wilson International and OroDenmark: where vision and quality come together

Wilson International and OroDenmark: where vision and quality come together

International badminton camp OroDenmark and renowned racket sports company Wilson International have signed a sponsorship agreement. This is the result of a long-time co-creation process of two years, in which new products were developed for Wilson.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Wilson will start by sponsoring the summer camps. This support makes it possible to keep the summer camps accessible and affordable to all. With 14 players and 7 coaches combined with top quality sports materials, it's clear that costs can run very high. The dedication that Wilson brings to OroDenmark will help out tremendously.

The OroDenmark philosophy

The international badminton brand believes in the philosophy that we have here at OroDenmark. You can only get quality by having personal training all the time. That is why Wilson will also sponsor our coaches and will try to find the new talent players they are looking for to play for Wilson in the future. "Players who choose to invest in themselves are also the players we want to have work with us", says Wilson European Director Mr. Peter Aigner.

He has personally visited OroDenmark to talk about this special co-operation. Our common passion for trying to do the very best for the sport is what has brought us together. The quality of working and thinking is something we want the Wilson name to be connected with.

Commitment

In the Wilson organization we know that talent needs time to develop. That is why we want to invest in young players with passion and the last couple of years we have seen that in Denmark and specially at OroDenmark you can find that passion. Players who come to OroDenmark year after year are the type of players which we are looking for and we will help them on their way to the next level.

The sponsor game within badminton has changed and if you want commitment from your sponsor you have to show commitment as a player too. We are not going to sponsor players who change brands every one or two years. That is also why it took more than two years to come to the sponsorship deal between Wilson and OroDenmark. We are happy to officially commence and further our collaboration and look forward to what's to come next.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Selena Piek en Robin Tabeling tegen Zuid-Koreaanse wereldkampioenen in Parijs tijden Olympische Zomerspelen

Vrijdag is de loting verricht voor het badmintonevent op de Olympische Spelen 2024 in Parijs. Selena Piek en Robin Tabeling…

12 july 2024

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Officiële mededeling: Principekalender 2025-2026

Het bondsbestuur heeft vorige maand de principekalender voor het seizoen 2025-2026 goedgekeurd.

26 june 2024

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Tweede badmintonhub in Nederland is een feit

Badminton Nederland en Badminton Academy Eindhoven hebben vorige week donderdag een handtekening gezet onder een…

25 june 2024

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!