Soraya de Visch Eijbergen: one of those days

Soraya de Visch Eijbergen: one of those days

In the context of sports, you often hear or read about getting into a flow. Today, clearly, I did not get into a flow. In my experience, my gameplay is based largely on feeling.

clubzoeker

Ken je OSM Badminton al?

Much to my dismay, it was exactly that what was lacking here in Topsportcentrum Almere. Of course I would be remiss if I didn't point out the formidable and agressive matchplay of my opponent Karin Schnaase. Where I was able to dominate the net play during our recent meet-up at the Prague Badminton Open 2015, this afternoon the roles were reversed in quite particular fashion.

When I look at the progression of the match, it is clear that Schnaase kept a solid lead throughout the first game. From 14-12 onwards she accelerated and took the first game after winning five consecutive points. The second game saw me taking the lead with Schnaase trailing by only a few points. At 8-8 we stayed close right up to 13-13. This is when Schnaase succesfully made a second run and scored the first matchpoint winning 21-13.

I'm bummed out by this loss and feel like I've disappointed those in attendance and watching on the livestream. However... I have some time to rid myself of this feeling and look forward to a happier next step. That next step will actually come rather soon: this weekend I will play my second match for CHAMBLY BAD in France. ‪#‎timetoregroup‬ ‪#‎itiswhatitis‬

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Badmintonner Imke van der Aar verhuist naar Denemarken voor badmintondroom

Badmintonner Imke van der Aar verhuist naar Denemarken voor badmintondroom

Het badmintonlooppad van Instagram-fanate Imke van der Aar is danig van koers veranderd nadat ze uit de selectie is gezet door de…

5 augustus 2021

Ruben Jille trekt zich terug uit Denmark Masters

Ruben Jille trekt zich terug uit Denmark Masters

Vanochtend maakte nationale selectie speler Ruben Jille bekend dat hij zich heeft afgemeld voor de Denmark Masters. Een blessure…

5 augustus 2021

Wereldranglijst van 3 augustus 2021: Olympiër Mark Caljouw klimt omhoog

Wereldranglijst van 3 augustus 2021: Olympiër Mark Caljouw klimt omhoog

De wereldranglijst badminton wordt elke dinsdag bijgewerkt. Topsporter Mark Caljouw behaalt deze week zijn hoogste notering:…

4 augustus 2021

Kaarten te koop voor Dutch Open in Topsportcentrum Almere

Kaarten te koop voor Dutch Open in Topsportcentrum Almere

Van woensdag 13 t/m zondag 17 oktober vindt de Dutch Open - dit jaar een international challenge toernooi - plaats in Almere. De…

2 augustus 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!