badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Badmintonnen op je iPhone - badmintonline.nl
© badmintonline.nl + Tegen de realiteit van Carola Bott kunnen geen bits en bytes op.

Badmintonnen op je iPhone

Badmintonnen op je iPhone - badmintonline.nl
© badmintonline.nl + Tegen de realiteit van Carola Bott kunnen geen bits en bytes op.

Het was natuurlijk een kwestie van tijd. Het indiase Rolocule Games heeft Super Badminton 2010 uitgebracht. Met deze game kun je badminton spelen op je iPhone, iPod Touch en - als je 'm hebt! - je iPad.

Volgens de ontwikkelaar

In de game kun je kiezen uit 8 spelers elk met hun eigen sterke en zwakke punten. De producent wil ons laten geloven dat er HD-kwaliteit graphics zijn en dat je als speler ondergedompeld wordt in een hyperrealistische spelomgeving. Wij denken dat dat laatste wel mee zal vallen.

iPhone vs Carola

Toch zien de screenshots er voor een badmintongame niet slecht uit, dus het lijkt erop dat de ontwikkelaar zijn huiswerk gedaan heeft. En laten we wel wezen: hoe sexy kan het badmintonspelletje eigenlijk worden op een computerscherm? Tegen de realiteit van Carola Bott kunnen geen bits en bytes op.

Helaas hebben we hier op de redactie van Apple alleen een MacBook, dus het daadwerkelijke testen zullen we aan jullie badmintonners over moeten laten. Ons regelmatige rondje over Facebook vertelt ons dat er genoeg spelers zijn met een iPod Touch of iPhone, dus laat ons horen of je deze game hebt gekocht!

Handige informatie

  • Titel: Super Badminton 2010
  • Aankoop: iTunes App Store
  • Versie: 1.0
  • Ontwikkelaar: Rolocule Games
  • Prijs: € 3.99
vorig artikel

TFS'57 debuteert in de eredivisie

8 jaar geleden

volgend artikel

TFS'57 en Carlton worden partners in sport

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 34 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws