clubzoeker

Badmintonnen op je iPhone

Badmintonnen op je iPhone

Tegen de realiteit van Carola Bott kunnen geen bits en bytes op.

Het was natuurlijk een kwestie van tijd. Het indiase Rolocule Games heeft Super Badminton 2010 uitgebracht. Met deze game kun je badminton spelen op je iPhone, iPod Touch en - als je 'm hebt! - je iPad.

SportSport

Maak kennis met Joshua Donker!

Volgens de ontwikkelaar

In de game kun je kiezen uit 8 spelers elk met hun eigen sterke en zwakke punten. De producent wil ons laten geloven dat er HD-kwaliteit graphics zijn en dat je als speler ondergedompeld wordt in een hyperrealistische spelomgeving. Wij denken dat dat laatste wel mee zal vallen.

iPhone vs Carola

Toch zien de screenshots er voor een badmintongame niet slecht uit, dus het lijkt erop dat de ontwikkelaar zijn huiswerk gedaan heeft. En laten we wel wezen: hoe sexy kan het badmintonspelletje eigenlijk worden op een computerscherm? Tegen de realiteit van Carola Bott kunnen geen bits en bytes op.

Helaas hebben we hier op de redactie van Apple alleen een MacBook, dus het daadwerkelijke testen zullen we aan jullie badmintonners over moeten laten. Ons regelmatige rondje over Facebook vertelt ons dat er genoeg spelers zijn met een iPod Touch of iPhone, dus laat ons horen of je deze game hebt gekocht!

Handige informatie

  • Titel: Super Badminton 2010
  • Aankoop: iTunes App Store
  • Versie: 1.0
  • Ontwikkelaar: Rolocule Games
  • Prijs: € 3.99

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Christ de Rooij

Christ de Rooij

Christ voert de eindredactie van badmintonline.nl. Reacties bij artikelen onder de badmintonline-naam worden door hem geplaatst.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dennis Eversdijk: wat is er anders?

Dennis Eversdijk: wat is er anders?

Waarom zou je naar Azië gaan om daar twee maanden of langer te gaan trainen bij Huynh en Ron? Het antwoord gaat bij mij al…

27 mei 2022

In gesprek met Jan Helmond: voorzitter van sportbond Badminton Nederland

In gesprek met Jan Helmond: voorzitter van sportbond Badminton Nederland

In mijn serie gesprekken met mensen van Badminton Nederland heb ik onlangs afgesproken met Jan Helmond. Hij is de huidige…

27 mei 2022

Thuisbasis BV Almere verkocht: club moet op zoek naar nieuwe sporthal

Thuisbasis BV Almere verkocht: club moet op zoek naar nieuwe sporthal

In een kort berichtje op bvalmere.nl wordt de leden van eredivisieclub BV Almere medegedeeld dat Sporthal Raggers is verkocht aan…

21 mei 2022

Badminton Nederland start ProbeerBadminton.nu 2022 op: de succesvolle ledenwervingsactie voor badmintonclubs

Badminton Nederland start ProbeerBadminton.nu 2022 op: de succesvolle ledenwervingsactie voor badmintonclubs

Enkele maanden lang gaf de website probeerbadminton.nu een foutmelding: veel badmintonclubs dachten dat Badminton Nederland de…

20 mei 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!