SportSport

Badmintonnen op je iPhone

Badmintonnen op je iPhone

Tegen de realiteit van Carola Bott kunnen geen bits en bytes op.

Het was natuurlijk een kwestie van tijd. Het indiase Rolocule Games heeft Super Badminton 2010 uitgebracht. Met deze game kun je badminton spelen op je iPhone, iPod Touch en - als je 'm hebt! - je iPad.

Maak kennis met Nagasharan Podala Vengatesh!

Volgens de ontwikkelaar

In de game kun je kiezen uit 8 spelers elk met hun eigen sterke en zwakke punten. De producent wil ons laten geloven dat er HD-kwaliteit graphics zijn en dat je als speler ondergedompeld wordt in een hyperrealistische spelomgeving. Wij denken dat dat laatste wel mee zal vallen.

iPhone vs Carola

Toch zien de screenshots er voor een badmintongame niet slecht uit, dus het lijkt erop dat de ontwikkelaar zijn huiswerk gedaan heeft. En laten we wel wezen: hoe sexy kan het badmintonspelletje eigenlijk worden op een computerscherm? Tegen de realiteit van Carola Bott kunnen geen bits en bytes op.

Helaas hebben we hier op de redactie van Apple alleen een MacBook, dus het daadwerkelijke testen zullen we aan jullie badmintonners over moeten laten. Ons regelmatige rondje over Facebook vertelt ons dat er genoeg spelers zijn met een iPod Touch of iPhone, dus laat ons horen of je deze game hebt gekocht!

Handige informatie

  • Titel: Super Badminton 2010
  • Aankoop: iTunes App Store
  • Versie: 1.0
  • Ontwikkelaar: Rolocule Games
  • Prijs: € 3.99

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Christ de Rooij

Christ de Rooij

Christ voert de eindredactie van badmintonline.nl. Reacties bij artikelen onder de badmintonline-naam worden door hem geplaatst.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!