clubzoeker

TFS'57 en Carlton worden partners in sport

TFS'57 en Carlton worden partners in sport

Door de samenwerking zal TFS'57 zich in de eredivisie in Carlton-kleding presenteren.

Badmintonclub The Flying Shuttle '57 in Bergen op Zoom gaat een samenwerking aan met het internationale badmintonmerk Carlton.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De Benelux tak van het Britse bedrijf Dunlop Slazenger International, eigenaar van o.a. het badmintonmerk Carlton, zal de komende twee jaar het eerste team kleden en ondersteunen met materiaal.

Deze nieuwe partner in sport geeft de Bergse club een goed fundament voor haar stap naar het eredivisie badminton. Mark de Rooij, verantwoordelijk voor de sponsorbetrekkingen, is enthousiast over de bereidheid van Carlton om samen met TFS’57 de uitdaging aan te gaan.

"Wij zijn bijzonder verheugd dat we TFS’57 kunnen verwelkomen als eredivisieclub", aldus Peter Blommaert, product manager bij Dunlop Slazenger International. Carlton had al vier clubs in deze hoogste landelijke klasse onder contract. Daar wordt nu dus debutant TFS'57 aan toegevoegd.

De Rooij: "We zijn momenteel nog steeds druk in de weer om de noodzakelijke sponsorgelden en samenwerkingen aan te werven." In het verlengde hiervan kunnen bedrijven en particulieren voor het symbolische bedrag van 57 euro per jaar Vriend van TFS'57 worden. Belangstellenden vinden op www.tfs57.nl meer informatie.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!