badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

De Wilders van het Nederlandse badminton!

Een paar weken geleden stond er op deze site een oproep: Is schrijven iets voor jou? Dan zijn we naar jou op zoek! Daar heb ik dus op gereageerd.

De Wilders van het Nederlandse badminton! - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Zo'n kapsel staat toch niemand!
De Wilders van het Nederlandse badminton! - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen + Zo'n kapsel staat toch niemand!

 

Ik ben na een aantal gesprekken met Christ en de zijnen begonnen met de vrijwilligersopdracht: leuk en actueel schrijven.

'k Zie mezelf als studente kleinkunst die toevallig ook graag badminton speelt. Ik voelde me geroepen daar iets mee te doen... En dan sta je naast op de site plotseling naast de Wilders van het Nederlandse badminton! Want ik zie het tot nu toe alleen maar als een grote bek en echt niets anders. Als we ooit de opdracht krijgen een film te maken over lege macht dan vraag ik Daniëls of hij mee wil werken als hoofdpersoon.

Wat had ik me voorgesteld van deze samenwerking, dat vraag ik me nu af. Eigenlijk niet zoveel, gewoon ervaring opdoen met dingen van alle dag opschrijven en de sport leuker maken dan verslagen uit clubblaadjes. Dingen die me raken als badmintonspeelster leuk maar scherp aansnijden met een licht humoristische ondertoon.

Bijna op hetzelfde moment komt er een man met een berg ervaring op de site die denkt dat hij alles weet over alles en daar ook nog een goed verhaal over kan schrijven. Zijn eerste verhaal op de site geeft 294 views terwijl mijn eerste verhaal het met 184 moet stellen.

Mijn missie is vanaf vandaag veranderd. Ik wil alles wat hij doet onder de loep nemen en een spiegel voorhouden. Als hij Wilders is, dan ben ik Halsema. Ik wil weten hoe vol of hoe leeg zijn glas is, niet omdat ik dit vooraf zo wilde, maar omdat hij naast me op de site staat en ik niet weet of hij daar ook thuishoort.

Alice

geschreven door

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

BC Amersfoort loopt met vier punten weg uit Almere

8 jaar geleden

volgend artikel

Wereldranglijst per 1 november 2010

8 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Over de auteur: Alice

Alice vertelde hier regelmatig wat ze meemaakt als speelster. Ze is al een tijdje off the grid: haar laatste stukje dateert alweer van juni 2011.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Alice

Alice vertelde hier regelmatig wat ze meemaakt als speelster. Ze is al een tijdje off the grid: haar laatste stukje dateert alweer van juni 2011.

Meer nieuws