Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© TEAM Dutch Fource

Geen grapje: 1 april overleg tussen NOC*NSF, BNL en TEAM D4

© TEAM Dutch Fource+

Op vrijdag 1 april a.s. vindt op het Nationaal Sportcentrum Papendal een overleg plaats tussen prestatiemanager Roelant Oltmans van NOC*NSF, technisch directeur Martijn van Dooremalen van Badminton Nederland en de trainers/coaches van TEAM Dutch Fource waar de spelers Dicky Palyama, Eric Pang, Yao Jie en Judith Meulendijks bij zijn aangesloten.

Dit is een vervolg op het eerder gehouden constructieve overleg van maandag 21 maart over mogelijke samenwerkingsvormen waarin werd afgesproken nadere afstemming van trainingsprogramma's bespreekbaar te maken. Badminton Nederland heeft dit verzoek opgevolgd.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

NK Aangepast badminton op 9 en 10 april

6 jaar geleden

volgend artikel

Topsportplan 2011 op hoofdlijnen goedgekeurd

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws