badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Amsterdam, Tallinn, Stockholm, Almere, what's in a name

Nog even een bericht voor ik vertrek naar Estland. Afgelopen maandag was natuurlijk voor veel spelers een spannende dag, ook voor mij.

 

Op basis van mijn prestaties van de afgelopen maanden hield ik er rekening mee dat ik mijn toernooi- en trainingsprogramma eventueel zou moeten aanpassen vanwege selectie voor de EK teams in Amsterdam. Aan de andere kant was ik er natuurlijk ook op voorbereid dat dit wel eens heel anders zou kunnen lopen dan je zou verwachten.

Blijkbaar spelen er andere dingen mee dan alleen maar mijn prestaties, anders begrijp ik het namelijk niet. Hoe dan ook, over het niet-geselecteerd worden kan ik duidelijk zijn: het is zeker balen, maar de keuzes van BNL zijn soms ondoorgrondelijk en daar zal ik mij bij neer moeten leggen als het inderdaad definitief is. Zoals bekend is Ron Daniëls namens de 4 toppers en ook namens mij nog steeds in gesprek met BNL en de toernooileiding, dus dat wacht ik maar rustig af.

Toen ik met TEAM Meijs begon is al voorspeld dat dit zou kunnen gebeuren, dus ook in die zin niets bijzonders.

Ik ga echter niet zo snel bij de pakken neer zitten en put er weer extra motivatie uit om te laten zien dat TEAM Meijs gaat slagen. Ik voel me dan ook beter dan ooit tevoren. Nu ik waarschijnlijk niet naar de EK ga, liggen zonodig al weer nieuwe plannen klaar voor bijvoorbeeld een extra trainingsstage in Denemarken. Ook een trip naar Azië zit er vrijwel zeker aan te komen.

Dus, we gaan vrolijk verder met eerst maar eens als volgende uitdaging de Estonia International.

Lees de rest van Eriks verhaal op zijn website.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws