Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Bodemprocedure: verklaring over aantekenen hoger beroep

Op 30 november 2011 heeft de Utrechtse rechtbank vonnis gewezen in de door Dunlop Slazenger International, RSL en vijf spelers aangespannen rechtszaak tegen Badminton Nederland (BNL). De termijn om in hoger beroep te gaan loopt vandaag 29 februari af.

BNL heeft besloten om niet in hoger beroep te gaan. Dunlop Slazenger International en consorten hebben op formele gronden besloten om wel hoger beroep aan te tekenen tegen de uitspraak.

Het bestuur van BNL en de directie van Dunlop Slazenger International hebben echter al enkele vruchtbare gesprekken met elkaar gevoerd over een mogelijk toekomstige samenwerking. Om dit proces een serieuze kans te geven, heeft Dunlop Slazenger International daarom BNL geïnformeerd het hoger beroep te zullen staken zodra er een voor beide partijen acceptabele oplossing is gevonden.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws