badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Samantha Barning: 'Runner Up Damesdubbel NK 2012!' - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen

Samantha Barning: 'Runner Up Damesdubbel NK 2012!'

Samantha Barning: 'Runner Up Damesdubbel NK 2012!' - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen +

Afgelopen weekend werd het Nederlands Kampioenschap gehouden in de topsporthal in Almere. Na een goede trainingsweek ging ik vol zelfvertrouwen naar dit kampioenschap toe.

Ik speelde daar de mix met mijn vaste partner Jorrit de Ruiter en de damesdubbel met Ilse Vaessen waar ik de afgelopen toernooien mee gespeeld heb.

In tegenstelling tot vorig jaar werd er nu begonnen met de singels en dat betekende voor mij dat ik pas mijn eerste wedstrijd om 14.30 uur had. Ilse en ik stonden tegen over Denise Hall/Elcke Vievermans die op de vrijdag de kwalificatie waren doorgekomen. Eigenlijk kwamen we geen moment in de problemen en wonnen gemakkelijk in twee sets, een lekker begin dus.

Om 16.20 uur stond de eerste ronde van de mix gepland en hierin traden we aan tegen Jim Middelburg/Soraya de Visch Eijbergen, we wisten van tevoren dat dit geen gemakkelijke opgave zou worden en we er goed op moesten zitten wilde we dit in ons voordeel gaan beslissen.

Lees de rest van Samantha's verslag op haar website.

geplaatst door

verkregen via Samantha Barning

Wat vind jij? Er zijn al 36 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws