badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

EK 2012: Dicky en Judith naar volgende ronde

Soms heb je pech met een loting en als je er dan op ingesteld hebt om tegen de 8e geplaatste van het EK plaatsingsschema te spelen, blijkt de speler zich teruggetrokken te hebben.

 

We praten hier over de eerste ronde van Dicky Palyama tegen de Pool Przemyslaw Wacha! Dicky Palyama gaat nu als een soort geplaatste speler door en gaat zijn eerste partij spelen tegen de winnaar van het duel Vladimir Ivanov uit Rusland tegen de Fransman Mathieu Lo Ying Ping.

Ook Judith Meulendijks heeft een walkover in de eerste ronde. Haar Belgische tegenstandster Sabine Devooght heeft zich teruggetrokken. Judith moet nu aantreden tegen de eerste geplaatste Tine Baun. Het lijkt me dat de druk bij Baun ligt en niet bij Judith, dus onze Nederlandse kan vrijuit spelen en de laatste tijd heeft ze bewezen dat ze dat vrij aardig doet!

Klik hier voor het oorspronkelijk artikel op de weblog van blogger en website-owner Piet Ridder.

geplaatst door

verkregen via Piet Ridder

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws