Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

Eindranglijst BBN Junior Master Circuit

Afgelopen weekend heeft het Junior Master toernooi bij BC Tilburg in Tilburg plaats gevonden. De resultaten in het enkelspel in de leeftijdscategorieën U13, U15, U15+ en U17 tellen mee voor de ranglijst van het Badminton Business Netwerk Junior Master Circuit.

Omdat het toernooi in Tilburg het laatste toernooi van het BBN Junior Master Circuit 2011/2012 was is nu de eindranglijst van het BBN Junior Master Circuit 2011/2012 bekend.

Finale BBN Junior Master Circuit

Op zaterdag 19 mei vindt de finale van het Badminton Business Netwerk Junior Master Circuit 2011/2012 plaats in Roermond. Dit in samenwerking met BC Roermond. De resultaten van de 12 junior master toernooien in het seizoen 2011/2012 en de Regio Jeugd Kampioenschappen 2011 hebben bepaald wie er mee mogen doen aan deze finale. Dat zijn in elke leeftijdscategorie de nummers 1 t/m 11 van de junior master eindranglijst plus nog een twaalfde persoon die door middel van een wildcard wordt toegelaten. Valt er iemand af dan komt de eerstvolgende op de ranglijst in aanmerking. De finale is dan ook een strijd onder de beste jeugdbadmintonners in Nederland. In totaal doen er 96 jeugdspelers mee.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Andrie Ochtman wint Rijswijk

5 jaar geleden

volgend artikel

Voortreffelijke prestatie BC Amersfoort spelers bij Master Meteoor

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws