badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Jorgensen: 'I can't wait to enter the court'

Jan Ø. Jørgensen is one of Europe's absolute best men’s singles shuttler . The Dane, who is ranked number 13 in the world rankings, is considered to be Europe's hot shot after his compatriot Peter Gade retires. We spoke to the 24 year-old about his preparations for the London Olympics.

 

BADMINTON EUROPE: Jan, what are your feelings considering it’s your first ever Olympics?

Jan Ø. Jørgensen: I have a good feeling. I think I have prepared in the best possible way meeting some bumps here and there but in general I feel ready and excited about my first Olympics! I actually can’t wait to get started!

BADMINTON EUROPE: What are you most looking forward to, except the badminton matches?

Jørgensen: As you say the biggest thing is going to be competing at the Olympics. I can’t wait to enter the court and get the special feeling of pressure, excitement and honor. It’s going to be awesome. But i also look forward to see everything and soak in all the expressions - and off course being part of the Danish setup.

BADMINTON EUROPE: You had a tough time in 2011, but your recent results were really good. What gives you the power, the motivation to achieve these results?

Jørgensen: Everything what has happened the last year has shaped me a lot. Right now, I’m moving be the sentence saying that you have to go down in order to get stronger. Qualifying and playing at the Olympics means a lot to me as you look what I’ve been through the last year.

Klik hier om het hele artikel te lezen.

geplaatst door

verkregen via Badminton Europe Manuel Rosler

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Rune Massing vanuit Jakarta - dag 4

7 jaar geleden

volgend artikel

Teamoverdracht Olympische Spelen Londen

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws