SportSport

Eerste ADVANCE opleiding succesvol afgerond

Eerste ADVANCE opleiding succesvol afgerond

Badminton Nederland heeft als partner meegedaan aan de ontwikkeling van een Europese opleiding voor ambitieuze trainers. Het ADVANCE project is een initiatief van Badminton Europe waar ook de Schotse en Duitse bond aan meewerken.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Het doel van de ADVANCE opleiding is het gat met Azië te verkleinen door op Europees niveau kennisdeling te verbeteren. Na een traject voor de eerste groep ADVANCERS van een jaar, met daarin vier praktijkweken op verschillende plekken in Europa, is de eerste opleiding afgerond.

De eerste stap in het ontwikkelingsproces van een ADVANCE Badminton Coaching opleiding is het doen van onderzoek. Via onderzoek hebben we beter leren begrijpen hoe een dergelijke opleiding die gebaseerd is op blended learning ontwikkeld kan worden.

Er zijn zes analyses gedaan om informatie te verzamelen bij verschillende stakeholders die vanuit hun perspectief inzichten hebben gebracht. Met deze inzichten zijn we tot een succesvolle ontwikkeling gekomen van een Europees Badminton Coaching Raamwerk en ADVANCE Badminton Coaching opleiding.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Badminton is van én voor iedereen! Iedereen moet zich welkom voelen binnen onze sport bijvoorbeeld ongeacht huidskleur,…

29 february 2024

Veranderen van vereniging: geef het voor 1 april door

Veranderen van vereniging: geef het voor 1 april door

De competitie is afgelopen en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn weer in gang gezet.

27 february 2024

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!