badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Familie Beckers vanuit Oro - dag 3

Vandaag was er helaas de hele ochtend regen. We zijn ook de hele ochtend in de kantine geweest en hebben Ron geholpen waar het mogelijk was.

Familie Beckers vanuit Oro - dag 3 - Mandy Beckers
© Mandy Beckers
Familie Beckers vanuit Oro - dag 3 - Mandy Beckers
© Mandy Beckers +

 

Vanuit de kantine kan je de hal in kijken waar ze aan het trainen zijn. Mannie heeft ook een aantal keren wat video-opnamen gemaakt van de trainingen.

Gelukkig was er in de middag zon en droog en we zijn dan ook over de verharde weg naar de camping op het eiland gelopen. Het is ook maar een hele kleine camping waar je ook kleine trekkershuisjes kunt huren. Hier maken veel fietsers gebruik van. De terugweg zijn we gelopen langs zee,dit was wel een stuk langer dan we gedacht hadden, we waren dus ook net op tijd voor het avondeten en dat was weer goed klaargemaakt door Ron!!

Lees het hele verhaal op de website van MR Badminton.

geplaatst door

verkregen via Mandy Beckers

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 12 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws