Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Badminton Groene Ster

Groene Ster in Zevenbergen: 'Bezoek Lotte Jonathans was groot succes'

© Badminton Groene Ster+

Vriendjes en vriendinnetjes toernooi in het kader van de week van het badminton. Deze week werd landelijk opgezet door de Badminton Nederland.

Badmintonvereniging Groene Ster deed hier aan mee door een open disndagavond voor de senioren, een open vrijdagmiddag voor de 50+ en afsluitend een open ochtend voor de jeugd.

Als 1 van de drie verenigingen in Nederland werd Groene Ster geselecteerd voor een bezoek van Lotte Jonathans. Om 10:15 uur was het dan zover, Lotte werd aan de jeugd voorgesteld en iedereen was gelijk enthousiast. De wedstrijden begonnen en Lotte gaf bij elk team wel aanwijzingen hoe ze zich konden verbeteren. In de pauze gaf Lotte nog uitleg hoe je een bovenhandse slag kunt verbeteren en het mooiste was natuurlijk een klein wedstrijdje tegen Lotte.

Met een groepsfoto werd deze ochtend afgesloten. Met heel veel enthousiasme ging iedereen naar huis. Een paar achterblivers kregen nog een handtekening van Lotte op hun sporttas en Demi kreeg een shirt van Lotte en was de koning te rijk.

Al met al een zeer geslaagde ochtend en een inspiratie om door training nog beter te worden.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Twee halve finales bij Yonex Belgian Junior

5 jaar geleden

volgend artikel

Carlton Eredivisie 2012-2013 - speelronde 3 en 4

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws