badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Robin Tabeling: 'De 2 B-s: Barendrecht en België'

Zaterdagavond 16 September stond de tweede competitiewedstrijd van het seizoen gepland.

 

Ditmaal uit tegen TFS Barendrecht. Een team dat vorig seizoen op de zevende plek is geëindigd, maar altijd wel wat punten wist te pakken in iedere wedstrijd. Van te voren werd gevreesd dat wij, als BC Amersfoort, misschien niet compleet konden aantreden door de België International. Helaas voor de individuele spelers was iedereen al uitgeschakeld in België en stond om 17.00 in Barendrecht een voltallig Amersfoort.

Ik mocht aantreden in de dubbel met Jelle en de mix met Maartje. Wanhopig stond ik om 17.45 een mooie warming up te doen, alleen al om mij eens wat beter te laten zien dan vorige week. Echter weerhield het licht mij van mijn kunsten, vaak op ooghoogte was het moeilijk inschatten en leek het soms meer op overslaan dan echt mooi plaatsen. Jelle en ik kwamen toch wel lekker op dreef en na een wat stroeve eerste set was de tweede dan ook ruim in ons voordeel: 21-16 , 21-8. De rest van het team had ook wat moeite met het zicht, wat soms leidde tot een moeilijkere wedstrijd dan iedereen had gewild. Ook kwam Barendrecht wat beter in het spel met een goed spelende 2e heer die wel wat leuke wedstrijden kan gaan spelen dit jaar! Monique Broeke was ook wat te sterk voor de vechtende Natalia, die ondanks een lichte blessure weer klaar stond om in te vallen.

Lees de rest van het verhaal op de website van Robin Tabeling.

geplaatst door

verkregen via Robin Tabeling

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Dag van het Wedstrijdbadminton bij Slotermeer

6 jaar geleden

volgend artikel

TFS'57 wint dankzij sterk gemengddubbel

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws