badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Iris Tabeling: 'Het NOC*NSF begaat een grote fout' - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Iris Tabeling: 'Het NOC*NSF begaat een grote fout'

Iris Tabeling: 'Het NOC*NSF begaat een grote fout' - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

Afgelopen periode ben ik behoorlijk druk geweest voor school tussen de toernooien door.

Ik had namelijk een zeer belangrijk tentamen van mijn eerste jaar dat ik moet halen dit jaar, anders moet ik helaas mijn studie stoppen. Ik heb dus de afgelopen weken vooral gefocused op leren en wat minder op trainingen. Ook mijn site heeft hier een beetje onder geleden, want ik had al vrij snel een hele hoop foto's gekregen van de Dutch Open en de Bitburger Open dat ik de afgelopen maanden gespeeld heb. Ik heb alleen dus nog totaal geen tijd gehad om die op mijn site te zetten. Afgelopen donderdag heb ik mijn tentamen gemaakt, en dus had ik er vandaag mooi de tijd voor om dit even allemaal uit te zoeken en online te zetten.

Lees de rest van het verhaal op de website van Iris Tabeling.

geplaatst door

verkregen via Iris Tabeling

Wat vind jij? Er zijn al 46 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws