Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Oranje-selectie voor WK badminton

Badminton Nederland heeft Eric Pang voorlopig als enige Nederlander geselecteerd om te worden uitgezonden naar het Wereldkampioenschap badminton 2013 in China (4 tot en met 11 augustus).

Er zijn meerdere Nederlandse spelers en koppels die op basis van de kwalificatie eisen van de internationale badmintonbond BWF voor selectie in aanmerkingen komen. Echter is Badminton Nederland vanwege de zeer beperkte financiële middelen genoodzaakt om dit jaar zeer selectief te zijn in het uitzenden van spelers.

Het uitgangspunt voor selectie door Badminton Nederland is dat er een reëel uitzicht moet zijn op een plaats in de kwartfinale.

Nationale Selectiespelers beschikken ieder over een beperkt individueel budget en in overleg met de technische staf is om strategische redenen besloten dit budget dit jaar voor deze spelers niet te gebruiken voor het aanstaande WK.

Enkele spelers en koppels die wel voldoen aan de kwalificaties eisen en hebben aangegeven hun eigen deelname te willen en kunnen bekostigen, zal Badminton Nederland eveneens inschrijven voor het WK.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Kwintet Nederlanders op Slovenia International

4 jaar geleden

volgend artikel

Lancering website Week van het Badminton

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws