badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'O Afgevaardigde, where art thou!?' en is gemaakt door Google Images
© Google Images

O Afgevaardigde, where art thou!?

Deze afbeelding hoort bij 'O Afgevaardigde, where art thou!?' en is gemaakt door Google Images
© Google Images+

Bij echtpaar Taconis lazen we onderstaande. Tijdens de afgelopen jaarvergadering afgelopen zaterdag werden belangrijke beslissingen genomen!

Denk aan de financiƫle afrekening van 2012 en de begroting van 2014. En wat dacht je van het agendapunt 'bondsvergadering en afgevaardigden'. Er waren maar 17 afgevaardigden aanwezig! Waar was de rest?

Wij hebben al eens eerder aangegeven dat de aanwezigheid (en betrokkenheid, -red.) van afgevaardigden op dit moment een dieptepunt is! In totaal zijn er 32 afgevaardigden. Wat is de reden dat je er dan niet bij bent als je gekozen bent als afgevaardigde?

De agendapunten waren te belangrijk om niet aanwezig te zijn. Als afgevaardigde vertegenwoordig je de 55.000 of 40.000 leden van Badminton Nederland toch?

Of wordt de jaarvergadering soms geboycot? Wij weten het niet en zouden graag van de niet aanwezigen vernemen waarom ze er niet waren.

Stuur een e-mail naar info@badmintonline.nl en vertel ons waarom je - als afgevaardigde - niet aanwezig was bij de Jaarvergadering 2013!

door

via BadmintonInfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws