badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

BV Almere houdt 1.000 euro in op eindafrekening eredivisie

Op zaterdagavond 7 september 2013 om 19.00 uur speelt Almere zijn eerste wedstrijd thuis tegen TFS Barendrecht. Wordt vast een leuke wedstrijd, dus kom kijken.

 

In overleg met Clemens Wortel is besloten om na de zomervakantie rond de tafel te gaan inzake de eindafrekening van de Carlton Eredivisie 2012/2013. Onze penningmeester wacht daar niet op en heeft inmiddels € 1.000 in mindering gebracht op een betaling aan BNL. Die € 1.000 is één tiende deel van de € 10.000 die BNL aan de eredivisieclubs te veel in rekening heeft gebracht.

Voorts ben ik zeer bezorgd over de veel te forse verhoging van de competitiebijdrage, waar de afgevaardigden in juni 2013 mee akkoord zijn gegaan. Ik ben bang dat we nu ook geconfronteerd gaan worden met een terugloop in de wedstrijdspelers door de idioot hoge competitiebijdrage. We zijn er als badmintonners toch heel goed in om iedere keer het paard achter de wagen te spannen.

geplaatst door

verkregen via BV Almere

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws