Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen+ De authentieke servicehouding van Gayle Mahulette.

Mastertitels in Gorredijk voor Fransman en Mahulette

© Alex van Zaanen+ De authentieke servicehouding van Gayle Mahulette.

Gayle Mahulette en Nick Fransman hebben op het RSL Master toernooi in Gorredijk de titels gepakt in de enkelspelen van de Master klasse. Het toernooi was het zesde en laatste evenement uit het Carlton Master Circuit 2013.

Net als vorig jaar versloeg Nick Fransman (BC Amersfoort) in de eindstrijd van het mannenenkel Erik Meijs. In een spannende strijd zegevierde Fransman met 21-18, 7-21 en 23-21.

In het vrouwenenkel greep de Amersfoortse Gayle Mahulette goud. Ze was in de finale met duidelijke cijfers, 21-5 en 21-6, te sterk voor Lisa Malaihollo (VELO).

Het koppel Ginny Severien/Maartje Verheul pakte de eerste prijs in het vrouwendubbel. In de eindstrijd wonnen ze met 21-5 en 21-8 van Lisa Malaihollo en Yvonne Sie.

Jim Middelburg veroverde samen met Vincent de Vries de titel in het mannendubbel. In de finale won het als vierde geplaatste duo met 21-17 en 21-19 van de Almeerse tandem Dave Khodabux/Justin Teeuwen.

De titel in het gemengddubbel in Gorredijk werd een prooi voor het als tweede geplaatste duo Léon Nottelman/Roxanne Molenmaker. Ze versloegen in de finale Dave Khodabux en Jessica Ottenhoff met tweemaal 21-15.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws