badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

BC Alouette organiseert op 8 november 2013 reünie

Aankomend seizoen bestaat BC Alouette 40 jaar. Dit gaat de club vieren door middel van een aantal activiteiten gedurende het seizoen voor zowel de jeugd, senioren als de oud-leden.

BC Alouette organiseert op 8 november 2013 reünie - KRO / BC Alouette
© KRO / BC Alouette
BC Alouette organiseert op 8 november 2013 reünie - KRO / BC Alouette
© KRO / BC Alouette +

 

De opening van dit jaar vindt plaats op 8 november met een reünie in Sporthal Naestenbest, die al 40 jaar het vertrouwde thuis van BC Alouette is. Tijdens de reünie zijn alle voormalig en huidige spelers uitgenodigd om gezamenlijk herinneringen op te halen.

De avond begint met een ontvangst met koffie en iets lekkers. Vervolgens is er de mogelijkheid voor huidige en oud spelers om deel te nemen aan een toernooi, natuurlijk voorafgaand door een gezamenlijke warming up. Spelers die liever aan de zijlijn blijven staan, kunnen samen herinneringen ophalen aan 'de goede oude tijd'. Na afloop van het toernooi vindt er in de kantine bij Sjef een heuse BC Alouette quiz plaats met vragen over toen en nu.

Wil je ook herinneringen komen ophalen tijdens de reünie en/of meedoen aan het toernooi schrijf je dan in door een mail te sturen naar jc@bc-alouette.nl.

Waar:

Sporthal Naestenbest
Prinses Beatrixlaan 27 5684 GJ Best<-p>

Aanvang:

19.00 uur

Deelname is gratis.

Lees je dit stukje en ben je zelf oud-lid of ken je iemand die oud-lid is, hou je vooral niet in en kom gezellig met zijn alle naar de reënie!

geplaatst door

verkregen via BC Alouette

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Mark valt in de prijzen

5 jaar geleden

volgend artikel

Alex Vlaar en Ruben Wijnands naar Litouwen

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 16 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws