badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

VELO speelt gelijk tegen Almere

In een goed gevulde VELO-hal in Wateringen heeft VELO zaterdag een 4-4 gelijkspel gespeeld tegen Almere. Dit betekende alweer de ongeslagen wedstrijd op rij voor de club uit Wateringen. Met dit gelijkspel staat VELO op een gedeelde 2de plek in de Carlton Eredivisie.

VELO speelt gelijk tegen Almere - VELO
© VELO
VELO speelt gelijk tegen Almere - VELO
© VELO +

 

De wedstrijd tegen Almere kende een spannend verloop. Het herendubbel werd in een spannende partij gewonnen door Russell Muns en Jim Middelburg van VELO. In twee sets waren zij de betere partij. Rikkert Suijkerland kon helaas niet zijn vertrouwde spel laten zien in zijn singel tegen Stephan Brandenhorst.

Dicky Palyama won overtuigend van Saber Afif. Ook Wendy Slaats speelde een goede singel. Maar verloor nipt van Georgy van Soerland. De damesdubbel werd helaas verloren door Wendy en Myke Halkema.

Met de 3-3 tussenstand werd gestart aan de gemengd dubbels. Myke Halkema en Jim Middelburg wonnen in een spannende 3 setter van Dave Khodabux en Cheryl Seinen waardoor dit een 4-3 voorsprong betekende voor VELO. Lisa Malaihollo en Russell Muns verloren nipt hun gemengd dubbel waardoor de eindstand 4-4 werd.

Al met al een, na de overwinningen op Van Zijderveld, Slotermeer, DKC en TFS Barendrecht weer een goed resultaat voor VELO. Dankzij deze dit gelijkspel staat VELO op de gedeelde 2de plaats en hebben ze goed zicht op een plek in de halve finales.

Volgende week neemt het team van Ciraar Slaats op tegen Roosterse. In het zuiden van het land zal het team proberen deze lijn voort te zetten.

geplaatst door

verkregen via VELO

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Almere en VELO houden elkaar in evenwicht

5 jaar geleden

volgend artikel

Duinwijck laat Amersfoort werken voor de punten

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws