badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Roosterse mazzelt met drie punten

Dat zijn drie Limburgse titels van verleden week niet geheel op toeval berusten, toonde Gelderlander, in Roosterse dienst, Frank Vermeesch in het duel van Roosterse bij nummer vier van de eredivisie DKC in Den Haag.

Roosterse mazzelt met drie punten - Roosterse BC
© Roosterse BC
Roosterse mazzelt met drie punten - Roosterse BC
© Roosterse BC +

 

Tegen favoriet voor de zege getipte Thomas Wijers knokte Vermeesch zich in de eerste game naar winst van 24-22 waarna hij het karwei vakkundig afmaakte met 21-14.

Voordien had kopman Marijn Put de handdoek al geworpen in zijn enkelspel. Na fraaie winst in zijn eerste game en verlies in de tweede, verstapte Put zich in de derde game. Na behandeling probeerde hij het nog wel maar stapte toch uit, wellicht omdat hij volgende week in de derby bij Victoria zker van de partij wil zijn.

Wendy Hoeve speelde ook een fraaie match tegen Ginny Severien. Na winst in de eerste game van 24-22 ging de tweede verloren met 21-19. Dat kostte Hoeve de kop met 21-14 in de derde game. Nigeriaanse Grace Gabriël van Roosterse continueerde haar ongeslagen status dit seizoen door Eefje Besselink na een stroeve verloren start haar wil op te leggen met winst van 21-17 en 21-13. Daar was Roosterse al happy mee maar het kwam nog anders.

Wendy Hoeve en Frank Vermeesch leken op een kansloze nederlaag af te stevenen in hun mixed tegen Daisy Bommeleyn en Dennis van Daalen de Jel toen Bommeleyn plots weer de partij staakte omdat haar knie, die al vaker voor problemen zorgde, weer haperde en dus ging de winst naar Roosterse.

Victoria Hoensbroek verloor in eigen hal kansloos met 7-1 van koploper Almere.

geplaatst door

verkregen via John Silvertand

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Jeugdig elan van Almere nekt Victoria

5 jaar geleden

volgend artikel

Grote Oranje-afvaardiging op Scottish Open

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws