badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Badminton Nederland zou als Apple moeten werken - TED
© TED

Badminton Nederland zou als Apple moeten werken

Badminton Nederland zou als Apple moeten werken - TED
© TED +

Dan zou het ledental niet naar beneden gaan, maar zou het door het dak gaan. Als je deze video bekijkt zal het je leven veranderen. Het is het principe van 'Why, How, What'.

LET OP: De verantwoordelijkheid voor de inhoud en publicatie van dit artikel ligt bij de oorspronkelijke auteur.

Zolang je van What naar Why werkt, heb je geen succes. Maar als je van Why naar What werkt, dan heb je leden die lid WILLEN zijn van jouw organisatie.

Dit is niet gewoon marketing, het is ook nog een wetenschappelijk onderbouwd. Ik zou een bond willen hebben die op deze manier denkt en werkt. Kijk naar de video en reflecteer het op Badminton Nederland en vertel me dan waar we heen moeten en wat we moeten doen.

Video: Simon Sinek: How great leaders inspire action

Mijn passie van deze sport gaat heel ver. Ik zou zelfs een stap te ver willen gaan voor de toekomst van deze sport. Mijn huidige studie aan de Universiteit van Roskilde geeft me gereedschappen als deze. Geweldige sprekers met een beeld waar je wat aan hebt. Elke dag dat ik op school ben, denk ik aan de badminton en de organisaties die we met onze sport laten omgaan en hopen dat ze het goed doen.

Ik heb de stukken gelezen. Ze doen het niet goed. Sterker nog als we zo door gaan zijn we er niet meer over een paar jaar.

Ik hoop dat andere afgevaardigden op dezelfde manier denken als Simon Sinek en dat het bestuur verder durft te gaan dan deze man. Badminton Nederland is een van de meeste saaie organisaties die ik ken en ze zouden juist een inspiratie moeten zijn voor mensen zoals ik.

Ik zou er moeten kunnen discussiëren over de toekomst. Nu maken ze mensen zoals ik als tegenstanders en dwingen ze hen in een harde oppositie.

Veel kijk en luister plezier.

geschreven door

vorig artikel

Zege in laatste reguliere duel voor DKC

4 jaar geleden

volgend artikel

Badmintonster Eefje Muskens bestormt wereldtop

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 44 waarderingen!

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Meer nieuws