Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© René Lagerwaard

Brons voor Muskens/Piek en De Ruiter/Barning bij EK Badminton

© René Lagerwaard+

Bij het Individueel Europees Kampioenschap Badminton in het Russische Kazan hebben Eefje Muskens en Selena Piek in het vrouwendubbel en Jorrit de Ruiter en Samantha Barning in het gemengddubbel de bronzen medaille gehaald.

In de halve finale wisten Eefje Muskens en Selena Piek, die als tweede waren geplaatst, niet te winnen van het als nummer 3 geplaatste Deense koppel Line Damkjaer Kruse/Marie Roepke. Na bijna drie kwartier spelen werd met 20-22 en 11-21 verloren. De zeer spannende eerste game ging nog gelijk op en werd nipt verloren. In de tweede game wisten de Deensen vanaf 13-11 het verschil te maken.

In het gemengddubbel kon het Nederlandse koppel Jorrit de Ruiter/Samantha Barning niet voor een stunt zorgen. Ze verloren in twee games met 12-21 en 8-21 van het Deense duo (als 1e geplaatst) Joachim Fischer Nielsen/Christinna Pedersen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Twee halve-finaleplaatsen voor Nederland bij EK badminton

3 jaar geleden

volgend artikel

De derde set tijdens mijn eerste EK

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws