Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

Coördinerend platform kerntakendiscussie in gesprek

Het coördinerend platform (Elise Zandstra, Arjan de Vries en Rien Caljouw) probeert vanuit haar rol in de kerntakendiscussie vooral te luisteren naar betrokken mensen uit de badmintonwereld en heeft inmiddels al vele gesprekken gevoerd met afgevaardigden, regiomanagers en sponsors.

Wat het platform direct opvalt is de betrokkenheid van mensen, weliswaar vanuit verschillende standpunten, en een voelbaar groot en warm hart voor het badminton in Nederland. Er is in de verschillende gesprekken gevraagd naar ergernissen en naar zaken die beter zouden kunnen, maar ook wat deze betrokken mensen zouden doen als zij aan het roer stond.

Het coördinerend platform zal verderop in dit traject een overzicht geven van haar bevindingen. Een aantal zaken is wel opvallend; ergernissen gaan vaak om relatief kleine kwesties en het gaat vaak over regelgeving, vrijheden en bureaucratie. Contact met de vereniging en de leden wordt vaak genoemd als een eerste stap, vaste contactpersonen in de regio en bij de bond met wie je af kan stemmen. De genoemde punten zijn de eerste geluiden, maar ontzettend waardevol en zullen worden meegenomen in het verdere proces van de kerntakendiscussie.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Medaillekansen voor Muskens en Piek op EK badminton

3 jaar geleden

volgend artikel

DKC contracteert Alida Chen

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws