Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© sxc.hu

Wie wilde online spindoctor van bondscoach Rune Massing worden?

© sxc.hu+

Dat Rune Massing, bondscoach bij Badminton Nederland, leuk kan schrijven, is bij veel mensen 'in het wereldje' welbekend. Onderstaande passage troffen we aan op de top-badminton.nl website en maakte ons nieuwsgierig.

Bondscoach zijn is niet leuk maar complex. Ik ontkom er niet aan. Ik krijg in onze sport ook veel met politiek te maken. Zo heb ik bijvoorbeeld niet lang geleden een email ontvangen waarin diegene aanbood aardig over mij te schrijven op internet als ik maar meeging met zijn plannen. Ik heb het aanbod vriendelijk afgeslagen en ik zorg ervoor dat ik elke dag scherp ben. Als bondscoach krijg je een hoop ongefundeerde kritiek te verwerken, maar ik zal altijd diplomatiek moeten zijn zonder mijn eigen waarden en principes uit het oog te verliezen.

Wie oh wie?

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Verslag derde dag Jeugd Olympische Spelen

3 jaar geleden

volgend artikel

Bijscholingsprogramma ASK bekend

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws