SportSport

Coachingsstaf Badminton Nederland richting Parijs 2024 compleet

Coachingsstaf Badminton Nederland richting Parijs 2024 compleet

Badminton Nederland heeft de coachingsstaf richting de Olympische Spelen van Parijs in 2024 compleet. Met de recente contractverlenging van bondscoach Ruud Bosch is de coachingsstaf klaar om het traject richting Parijs te starten. Eerder werden al de contracten van bondscoaches Henri Vervoort en Eefje Muskens verlengd.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Bosch is blij met zijn contractverlenging: "Het is fijn om het vertrouwen te krijgen van Badminton Nederland. Ik heb veel zin om met de spelers aan de slag te gaan om hun Olympische droom te verwezenlijken!"

Ook technisch directeur Victor Anfiloff is content: "Het is heel mooi om drie jonge ambitieuze bondscoaches langer aan ons te binden. Samen gaan we toewerken naar Parijs 2024 om daar in vier van de vijf onderdelen een Nederlandse afvaardiging te hebben."

Tevens zijn Nick Fransman en Paul Vennekens aangesteld als assistent-coaches. "In het verleden hebben we soms situaties gehad waarbij er door de toernooikalender geen bondscoach op Papendal was om de training voor de thuisblijvers te verzorgen. Door deze investering zorgen we ervoor dat de trainingssituatie optimaal blijft."

De Olympische kwalificatiecyclus voor de badmintonners start op 1 mei 2023.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Talenten laten zich zien op kwalificatietoernooi NK Badminton 2023

Talenten laten zich zien op kwalificatietoernooi NK Badminton 2023

In Topsportcentrum Almere werd vrijdag het kwalificatietoernooi van de FZ Forza - Nederlandse Loterij NK Badminton 2023 gespeeld.…

3 februari 2023

NK Badminton 2023 van start in Almere

NK Badminton 2023 van start in Almere

Badmintonliefhebbers opgelet! Het is tijd voor een weekend vol topbadminton. Vandaag is de start van de Nederlandse…

3 februari 2023

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Almere heeft zich geplaatst voor de playoffs van de eredivisie en zal de eerste wedstrijd thuis spelen. Dit zal in het weekend…

30 januari 2023

DKC moet zich opmaken voor halve finales

DKC moet zich opmaken voor halve finales

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale van de Nederlandse Badminton…

30 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!