Coachingsstaf Badminton Nederland richting Parijs 2024 compleet

Coachingsstaf Badminton Nederland richting Parijs 2024 compleet

Badminton Nederland heeft de coachingsstaf richting de Olympische Spelen van Parijs in 2024 compleet. Met de recente contractverlenging van bondscoach Ruud Bosch is de coachingsstaf klaar om het traject richting Parijs te starten. Eerder werden al de contracten van bondscoaches Henri Vervoort en Eefje Muskens verlengd.

SportSport

Ken je BC DINO al?

Bosch is blij met zijn contractverlenging: "Het is fijn om het vertrouwen te krijgen van Badminton Nederland. Ik heb veel zin om met de spelers aan de slag te gaan om hun Olympische droom te verwezenlijken!"

Ook technisch directeur Victor Anfiloff is content: "Het is heel mooi om drie jonge ambitieuze bondscoaches langer aan ons te binden. Samen gaan we toewerken naar Parijs 2024 om daar in vier van de vijf onderdelen een Nederlandse afvaardiging te hebben."

Tevens zijn Nick Fransman en Paul Vennekens aangesteld als assistent-coaches. "In het verleden hebben we soms situaties gehad waarbij er door de toernooikalender geen bondscoach op Papendal was om de training voor de thuisblijvers te verzorgen. Door deze investering zorgen we ervoor dat de trainingssituatie optimaal blijft."

De Olympische kwalificatiecyclus voor de badmintonners start op 1 mei 2023.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Licentiewaardige bijscholing op zaterdag 2 maart in Haarlem

Licentiewaardige bijscholing op zaterdag 2 maart in Haarlem

Op zaterdag 2 maart organiseren de VBO en Badminton Nederland de bijscholing Trainers Congres Dutch Junior 2024. De dag wordt…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!