badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Gayle Mahulette: een nieuw eredivisieseizoen! - Gayle Mahulette
© Gayle Mahulette

Gayle Mahulette: een nieuw eredivisieseizoen!

Gayle Mahulette: een nieuw eredivisieseizoen! - Gayle Mahulette
© Gayle Mahulette +

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een stukje heb geschreven. In de vakantie is er niet veel bijzonders gebeurd.

Ik ben voornamelijk voor mijn afstudeerscriptie bezig geweest en in de studieboeken gezeten voor een belangrijke herkansing (die ik gelukkig gehaald heb!). Verder heb ik helaas niet veel kunnen trainen door een voetblessure die ik heb opgelopen net voor de vakantie...

De pijn die ik heb is niet continu, het zijn meer steken die ik krijg bij beweging. De afgelopen weken heb ik op de baan wel wat meer kunnen uitbreiden, maar de pijn is er nog wel. Volgens de fysio kan ik niets kapot maken en mocht ik daarom proberen om een wedstrijd te spelen tijdens de competitie.

Zaterdag 6 september werd om 14:00 uur de eerste wedstrijd van de eredivisie gespeeld. BC Amersfoort moest het opnemen tegen DKC uit Den Haag. Met twee nieuwe spelers in ons team, namelijk: Eric Pang (Nederlands Kampioen en vorige week nog een mooie kwart finale tijdens het WK behaald) en Xandra Stelling (Italiaans Kampioen), waren we er klaar voor! Althans... de yell begon wat stroef, maar dat was in de wedstrijden niet te zien. We begonnen de dubbels goed, waarbij we de eerste set van de damesdubbel net aan hadden verloren met 19-21. Helaas verloren de dames in twee sets. De herendubbel was erg spannend, hier was een derde set nodig om de winst veilig te stellen. De tussenstand was nu: 1-1.

Lees de rest van dit artikel op de website van Gayle Mahulette.

geplaatst door

verkregen via Gayle Mahulette

vorig artikel

Talenten bezorgen Amersfoort knap gelijkspel

4 jaar geleden

volgend artikel

Duinwijck eerste koploper Carlton Eredivisie

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 44 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws