badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

VELO speelt eerste wedstrijd van het nieuwe jaar tegen Almere

Na een vrij weekend, de feestdagen en de jaarwisseling staat komend weekend alweer speelronde 16 van de Carlton Eredivisie op het programma.

VELO speelt eerste wedstrijd van het nieuwe jaar tegen Almere - Van Zundert / VELO
© Van Zundert / VELO
VELO speelt eerste wedstrijd van het nieuwe jaar tegen Almere - Van Zundert / VELO
© Van Zundert / VELO +

 

Aanstaande zaterdag 3 januari speelt Van Zundert / VELO de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar en wel tegen de nummer 3 van de Carlton Eredivisie BV Almere.

Twee weken geleden speelden de badmintonners van Van Zundert / VELO een uitwedstrijd tegen BC Amersfoort wat resulteerde in een 4-4 gelijkspel. De voormalig geblesseerden Lisa Khoeblal en Jim Middelburg deden weer mee, waardoor de blessuregolf bij de Wateringers lijkt te zijn gestopt. Hopelijk kunnen ze de laatste drie wedstrijden van de competitie nog met het volledige team uitspelen.

De spelers van BV Almere hebben dit seizoen weinig tot geen last van blessures. Het team bezet momenteel de derde plek in de competitie en is al verzekerd van de play-offs. In de eerste ontmoeting met BV Almere dit seizoen werd er in Almere met 7-1 verloren. Dit was een flinke tegenvaller voor de Wateringers. Wellicht kan Van Zundert / VELO de lijn van twee weken geleden doortrekken en aanstaande zaterdag voor de winst gaan.

De wedstrijd tegen BV Almere wordt gespeeld op zaterdag 3 januari om 15.00 uur (NIET om 19.00 uur) in de VELO-hal. Het adres van de VELO-hal is Noordweg 26, 2291 EE Wateringen.

geplaatst door

verkregen via VELO

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Successen voor Roosterse op Carlton International Youth Tournament

4 jaar geleden

volgend artikel

2015 begint goed

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 17 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws