badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Veteranencompetitie 2015 start in Delft - Badmintonveteranen
© Badmintonveteranen

Veteranencompetitie 2015 start in Delft

Veteranencompetitie 2015 start in Delft - Badmintonveteranen
© Badmintonveteranen +

Zondag 8 februari a.s. start om 11.00 uur in Sporthal Brasserskade te Delft de eerste speelronde van de veteranencompetitie.

Het is voor het 5e jaar op rij dat deze succesvolle 35+ competitie gereorganiseerd wordt, een jubileum dus! Acht teams zullen verdeeld over vier speelrondes/dagdelen gaan strijden om de 'Trofee Philippe Weijling', die op de laatste speeldag in een feestelijke setting uitgereikt zal worden.

Lag de organisatie van de 35+ competitie de afgelopen jaren in handen van het Badminton Business Netwerk (vertegenwoordigd door Joost van Klink en Bas von Barnau Sijthoff), dit jaar is het stokje met verve overgenomen door Robbert Kraag en Marianne Veeren. Omdat het evenement aan het eigen succes ten onder dreigde te gaan hebben zij hier en daar wat wijzigingen moeten aanbrengen om het voor de gastverenigingen en henzelf 'organiseerbaar' te houden. Zo is bijvoorbeeld het maximaal aantal teams teruggebracht naar 8 en heeft het grote aantal en enthousiasme van heren er toe geleid dat er 2 mannendubbels gespeeld gaan worden i.p.v. 1.

De 'Trophee Philippe Weijling' is een wisselbeker die beschikbaar is gesteld door het BBN en vernoemd is naar de in 2013 overleden badmintonner/trainer/coach Philippe Weijling. Philippes weduwe Carin en zijn zoon Pieter zijn graag geziene gasten tijdens de competitie en zullen ook deze editie één van de dagdelen bezoeken.

Alle info over de veteranencompetitie lees je hier.

geplaatst door

verkregen via Badmintonveteranen

vorig artikel

EMTC2015: A new format with new opportunities

3 jaar geleden

volgend artikel

21 en 22 maart 2015 Trofea Junior Master Almere

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 72 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws