Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Badminton Nederland

Voorbeschouwing Junior Master Hoornse BV 2015

© Badminton Nederland+

Op zaterdag 14 en zondag 15 februari a.s organiseert de Hoornse Badminton Vereniging alweer voor het 7e jaar op rij het HBV Junior Master, onderdeel van het Junior Master Circuit.

Hoewel HBV pas voor de zevende maal een Junior Master organiseert, zijn we als toernooicommissie erg trots op de combinatie van gezelligheid en professionaliteit bij het toernooi. Positieve reacties van spelers, ouders en referees en het grote aantal deelnemers dit jaar bevestigen deze gedachte. We hopen dan ook dit jaar dit weer uit te stralen en dat alle spelers dit jaar weer een gezellig toernooi beleven!

Voor het eerst in 7 jaar hebben wij dit jaar ook de Academies en Nationale Selecties toegewezen gekregen. Helaas doen de meeste spelers uit de selecties niet mee, vanwege de voorbereidingen voor de 8-Nations. Dit is natuurlijk erg jammer voor ons toernooi. Hierdoor missen we zeker 20 spelers en hadden we het recordaantal inschrijvingen van vorig jaar zeker overschreden! Alsnog worden er 330 wedstrijden verspeeld over 2 hallen in Hoorn Sporthal Copernicus en De Kreek.

Dit jaar bestaat de toernooicommissie uit wat nieuwe en oude gezichten. Menno de Vor is na een paar jaar gestopt. Hij speelt nu ook niet meer bij HBV, dus was het logisch dat iemand anders het stokje van hem overnam. Aan de wedstrijdtafel kun je nu vinden: Maurice Kohlbrugge, Nils van Hoegee, Nick Veerman, Roy Mulder en Nadie Vastenhout. Ook hebben we veel vrijwilligers verzameld die ons een handje komen helpen. Dus schroom niet en kom gerust iets lekkers bij de wedstrijdtafel halen en een praatje maken!

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws