Grand Prix toernooi op 20 en 21 mei in Den Haag

Grand Prix toernooi op 20 en 21 mei in Den Haag

Het toernooi is het bekende Grand Prix Toernooi van BC Drop Shot (dit jaar de vijfde editie) gecombineerd met het finaleweekend van Master-circuit.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Deze opzet staat garant voor twee dagen topbadminton met de beste spelers van Nederland in een prachtige ambiance in badmintonhoofdstad Den Haag! Kijk voor meer informatie op de website www.grandprixtoernooi.nl.

Hoe werkt het?

Het Grand Prix toernooi is zoals elk jaar open voor alle spelers in de categorieën 1, 4, 6 en 8. Iedereen maakt kans op mooie prijzen (€300 voor de winnaar van de single in categorie 1)! Bij de Master-finale strijden de 12 hoogstgeplaatste spelers (8 in de dubbel en mix) uit het Master-circuit om de eindoverwinning. In dit onderdeel doen dus alleen 1-spelers op uitnodiging mee. Het is een echte 'play off', dus iedereen start op 0. De winnaar van dit toernooi-onderdeel wint de hoofdprijs van het Master-circuit (in de single is dat € 425).

Als kers op de taart voor de toeschouwers zijn er aan het eind van de zondag de Super Finals. Hierin strijden in categorie 1 de winnaars van het Grand Prix Toernooi tegen de winnaars van de Master Finals. Beide toernooien zijn dus ook een voorronde voor de Super Finale waarin uiteindelijk nog een extra hoofdprijs gewonnen kan worden (€300 voor de winnaar van de single in categorie 1, €100 voor de runner-up).

Waar wordt het toernooi gespeeld?

Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12, Den Haag
Zaterdag van 09.00 uur tot ca. 21:00 uur
Zondag van 09.00 uur tot ca. 18.00 uur

Iedere badmintonner is welkom!

Het Grand Prix toernooi en de finale van het Master-circuit zijn meer dan badminton alleen. We willen dat iedereen in de badmintonwereld elkaar kan ontmoeten bij een borrel, het Indische buffet en een gratis (dans)feest op zaterdagavond. Dit toernooi is een bijzonder moment om het badmintonseizoen af te sluiten. Spelers en publiek worden goed verzorgd.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Het opleidings- en topsportprogramma van Badminton Nederland wordt deels gefinancierd door Badminton Nederland en deels door…

12 june 2024

Ervaar badminton virtueel: welke badmintonspellen zijn beschikbaar?

Ervaar badminton virtueel: welke badmintonspellen zijn beschikbaar?

Virtuele games zijn de afgelopen jaren snel geëvolueerd en bieden spelers de mogelijkheid om verschillende sporten op…

10 june 2024

Joep Strooper en Flora Wang winnaars Nederlijkse Jeugd Kampioenschappen Badminton 2024

Joep Strooper en Flora Wang winnaars Nederlijkse Jeugd Kampioenschappen Badminton 2024

Afgelopen weekend vond het NJK Badminton 2024 plaats in Sportcentrum T-Kwadraat in Tilburg. Joep Strooper en Flora Wang wonnen in…

10 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!