Grand Prix toernooi op 20 en 21 mei in Den Haag

Grand Prix toernooi op 20 en 21 mei in Den Haag

Het toernooi is het bekende Grand Prix Toernooi van BC Drop Shot (dit jaar de vijfde editie) gecombineerd met het finaleweekend van Master-circuit.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Deze opzet staat garant voor twee dagen topbadminton met de beste spelers van Nederland in een prachtige ambiance in badmintonhoofdstad Den Haag! Kijk voor meer informatie op de website www.grandprixtoernooi.nl.

Hoe werkt het?

Het Grand Prix toernooi is zoals elk jaar open voor alle spelers in de categorieën 1, 4, 6 en 8. Iedereen maakt kans op mooie prijzen (€300 voor de winnaar van de single in categorie 1)! Bij de Master-finale strijden de 12 hoogstgeplaatste spelers (8 in de dubbel en mix) uit het Master-circuit om de eindoverwinning. In dit onderdeel doen dus alleen 1-spelers op uitnodiging mee. Het is een echte 'play off', dus iedereen start op 0. De winnaar van dit toernooi-onderdeel wint de hoofdprijs van het Master-circuit (in de single is dat € 425).

Als kers op de taart voor de toeschouwers zijn er aan het eind van de zondag de Super Finals. Hierin strijden in categorie 1 de winnaars van het Grand Prix Toernooi tegen de winnaars van de Master Finals. Beide toernooien zijn dus ook een voorronde voor de Super Finale waarin uiteindelijk nog een extra hoofdprijs gewonnen kan worden (€300 voor de winnaar van de single in categorie 1, €100 voor de runner-up).

Waar wordt het toernooi gespeeld?

Sportcentrum Mariahoeve
Het Kleine Loo 12, Den Haag
Zaterdag van 09.00 uur tot ca. 21:00 uur
Zondag van 09.00 uur tot ca. 18.00 uur

Iedere badmintonner is welkom!

Het Grand Prix toernooi en de finale van het Master-circuit zijn meer dan badminton alleen. We willen dat iedereen in de badmintonwereld elkaar kan ontmoeten bij een borrel, het Indische buffet en een gratis (dans)feest op zaterdagavond. Dit toernooi is een bijzonder moment om het badmintonseizoen af te sluiten. Spelers en publiek worden goed verzorgd.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Afgelopen zaterdag 19 november 2022 vond in Nijkerk de Bondsvergadering plaats. Tijdens de Bondsvergadering werden onderwerpen…

24 november 2022

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Bondscoach Ruud Bosch heeft zijn twaalfkoppige selectie bekend gemaakt voor de kwalificatiegroep voor het EK Mixteams 2023. De…

23 november 2022

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Badminton, wie speelt het niet? Vooral tijdens een vakantie op de camping is dit misschien wel één van de meest…

22 november 2022

Inschrijving VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023 geopend

Inschrijving VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023 geopend

Wie volgt DKC uit Den Haag op als winnaar van de nationale badmintonbeker? DKC was drie jaar geleden de laatste winnaar. Het…

21 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!